Prețuri Volkswagen Arteon facelift în România: start de la peste 39.000 de euro

de Cornel Șocariciu
Joi, 03.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen Arteon facelift și Arteon Shooting Brake sunt disponibile și în România. Pentru moment, ambele versiuni de caroserie pot fi comandate doar cu motorul diesel de 150 de cai putere.

La finalul lunii iunie, Volkswagen a prezentat Arteon facelift și noua versiune Arteon Shooting Brake. Odată cu modificările estetice și de interior, nemții au introdus în gamă atât o variantă plug-in hybrid, cât și o versiune de performanță cu 320 de cai putere.

Acum, Volkswagen a publicat listele de prețuri pentru Arteon Shooting Brake și Arteon facelift pentru piața din România. În acest moment, ambele versiuni de caroserie sunt disponibile exclusiv cu o motorizare diesel. Clienții au la dispoziție propulsorul de 2.0 litri TDI cu 150 de cai putere cuplat la o transmisie automată DSG cu șapte trepte.

Prețul pentru Arteon facelift în această configurație pornește de la 39.293 de euro, în timp ce Arteon Shooting Brake (în aceeași variantă) pleacă de la 40.221 de euro.

LISTĂ DE PREȚURI Volkswagen Arteon FACELIFT
MOTORIZĂRI NIVEL DE ECHIPARE
(Preț în Euro, TVA inclus)
MOTOR PUTERE
(CP)
TRANSMISIE ELEGANCE R-LINE
2.0 litri diesel
4 cilindri
150 Aut 7 39.293 40.063

LISTĂ DE PREȚURI NOUL VOLKSWAGEN ARTEON SHOOTING BRAKE
MOTORIZĂRI NIVEL DE ECHIPARE
(Preț în Euro, TVA inclus)
MOTOR PUTERE
(CP)
TRANSMISIE ELEGANCE R-LINE
2.0 litri diesel
4 cilindri
150 Aut 7 40.221 40.991

Nivelul Elegance va oferi, printre altele, următoarele echipamente: jante din aliaj de 18 inch vopsite în negru, faruri cu LED, lumini de zi cu LED, stopuri cu LED, duze de stropire încălzite, oglinzi exterioare rabatabile electric, încălzite și echipate cu sistem de iluminare, volan sport îmbrăcat în piele, sistem de climatizare pe trei zone, sistem de pornire fără cheie, sistem audio cu 8 difuzoare, instrumentar de bord Digital Cockpit Pro, conexiune Apple CarPlay (fără fir) și Android Auto, cruise control adaptiv, asistent pentru faza lungă, asistent la pornirea în rampă, sistem pentru monitorizarea șoferului, sistem de frânare automată de urgență, asistent pentru menținerea benzii de rulare, sistem Park Pilot, iluminare ambientală cu LED, praguri laterale cu inserții din oțel, scaune față încălzite și ornamente cromate pentru o serie de accesorii de caroserie. 

Volkswagen Arteon se află într-un segment în care activează și Kia Stinger, însă versiunea cu facelift a modelului asiatic a renunțat la motorizarea diesel de 2.2 litri.

În același timp, Arteon încearcă să atragă și din clienții care se orientează către modelele constructorilor premium.

VOLKSWAGEN ARTEON FACELIFT VERSUS PRINCIPALII CONCURENȚI*
PUTERE
(CP)
CONSUM MIXT
(litri/100 km)
ACCELERAȚIE 0-100
(secunde)
PREȚ DE LISTĂ
(cu TVA)
Audi A5 Sportback 
35 TDI, Aut, Basic
163 5.1 8.4 43.991
BMW Seria 4 Gran Coupe
418d, Aut, Basic
150 5.5 9 43.197
Volkswagen Arteon facelift
2.0 TDI, Aut, Elegance
150 4.8 n/a 39.293
*modele cu motorizări echivalente sau apropiate

Comentarii (2)

  • O Kia Stinger de 2.2 diesel si cutie automata incepe de la 35000euro si asta intr-o echipare superioara Arteon-ului. Astia cer de la 39 000 euro pe un golf cu portbagaj umflat cu distantiere la aripile din fata sa para mai lat si doar 150 cp pe ditai tablaria,buna miscare de marketing. Pana acum Arteon-ul a fost un fail total la vanzari,o sa mai fie si in anii urmatori.La testul elanului cum se mai comporta?
    16 12
  • Calingura
    Masina e frumoasa dar nici pe mine nu ma convinge. E un Passat machiat ca o femeie de moravuri usoare. Sau o fi altceva, dar imi sare in ochi ca fiind fara substanta.

    Dar nu il putem acuza de testul elanului. Cateva exceptii doar confirma regula. Uite aici daca vrei lovitura: https://www.youtube.com/watch?v=oPeSQDffskc (M2 la doar 68km...)
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru