Arteon Shooting Brake

Joi, 03 Septembrie 2020 | Intern

Prețuri Volkswagen Arteon facelift în România: start de la peste 39.000 de euro

Volkswagen Arteon facelift și Arteon Shooting Brake sunt disponibile și în România. Pentru moment, ambele versiuni de caroserie pot fi comandate doar cu motorul diesel de 150 de cai putere.
Miercuri, 24 Iunie 2020 | Modele noi

Volkswagen prezintă Arteon facelift și primul Arteon Shooting Brake: gama include o variantă plug-in hybrid de 218 CP și versiune de performanță de 320 CP

Volkswagen a publicat primele imagini și informații tehnice despre Arteon facelift, care primește în premieră o variantă break, dar și o versiune plug-in hybrid de 218 cai putere. În plus, noul Arteon R are 320 CP.
Marti, 23 Iunie 2020 | Modele noi

Teasere video cu Volkswagen Arteon facelift și Arteon Shooting Brake: primele cadre cu interiorul viitoarelor modele

Volkswagen a publicat primele teasere video cu viitoarele Arteon facelift și Arteon Shooting Brake. Nemții au pus accent pe câteva detalii de design, dar au publicat și primele cadre cu interiorul.
Joi, 18 Iunie 2020 | Modele noi

Acesta este viitorul Volkswagen Arteon Shooting Brake: primele imagini cu break-ul german, "scăpate" pe internet înainte de prezentarea oficială

Câteva fotografii cu versiunea din China a viitorului Volkswagen Arteon Shooting Brake au "scăpat" pe internet înaintea prezentării oficiale. Noul break pregătit de constructorul german va fi lansat în 24 iunie.
Vineri, 05 Iunie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul Volkswagen Arteon Shooting Brake, surprins în timpul testelor: modelul va fi prezentat în 24 iunie

Unul dintre prototipurile lui Arteon Shooting Brake a fost surprins în timpul testelor. Modelul constructorului german va fi disponibil și în versiune de performanță R și va fi prezentat în 24 iunie.
Miercuri, 03 Iunie 2020 | Modele noi

Volkswagen pregătește facelift și versiune Shooting Brake pentru Arteon: premieră mondială în 24 iunie

Volkswagen va prezenta un facelift pentru modelul Arteon în data de 24 iunie. Totodată, VW Arteon va avea, în premieră, și o versiune Shooting Brake.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, Arteon, arteon facelift, Arteon Shooting Brake, Arteon break
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru