Acesta este viitorul Volkswagen Arteon Shooting Brake: primele imagini cu break-ul german, "scăpate" pe internet înainte de prezentarea oficială

de Cornel Șocariciu
Joi, 18.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Câteva fotografii cu versiunea din China a viitorului Volkswagen Arteon Shooting Brake au "scăpat" pe internet înaintea prezentării oficiale. Noul break pregătit de constructorul german va fi lansat în 24 iunie.

La începutul lunii iunie, Volkswagen a publicat prima imagine prelucrată digital cu viitoarele Arteon facelift și Arteon Shooting Brake. Conform oficialilor producătorului german, prezentarea noilor modele va avea loc în 24 iunie în cadrul unui eveniment online.

Recent, unul dintre prototipurile lui Arteon Shooting Brake a fost surprins în timpul unor teste care au avut loc pe drumurile publice din Germania, iar acum, câteva fotografii cu viitorul break au "scăpat" pe internet înaintea prezentării oficiale. În imagini se află versiunea dedicată pieței din China, modelul nemților urmând să poarte numele CC.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de ᴡɪʟᴄᴏ ʙʟᴏᴋ (@wilcoblok) pe

Mai mult decât atât, modelul pregătit pentru piața din China propune o gardă la sol generoasă și elemente suplimentare de protecție inspirate de cele ale lui Passat Alltrack.

Noul Arteon Shooting Brake va fi echipat cu pachetul Modular Infotainment Matrix (MIB 3) și va beneficia și de o mulțumite de noutăți în dreptul sistemelor de siguranță și asistare.

Gama de motorizări va fi preluată de pe actuala versiune Arteon, iar nemții vor plusa și cu o variantă R.

Conform unor rapoarte recente, Arteon Shooting Brake R va fi echipat cu un motor pe benzină de 2.0 litri cu 330 de cai putere cuplat la o cutie automată și la un sistem de tracțiune integrală.

Cele două versiuni care apar în fotografiile cu modelul dedicat pieței din China sunt echipate cu motorul pe benzină de 2.0 litri în variante de 190 CP și 220 CP.

Via | Motor1

Comentarii (5)

  • netam-nissan
    mai aproape de un autobuz decit de shooting-brake.
    21 2
  • olteanu
    Arata superb fata aia cu o tona de plastic negru, parca au intrat in pana de idei cei de la design.
    Acelasi lucru l-am remarcat si la Golf 8 GTI.
    Cum zice si netam-nissan, numai shooting brake nu e masina asta.
    17 2
  • Arteon....nu e niciun caz un Shooting Brake

    are tren de rulare? are
    are motor in fata? are
    are faruri si lumini de pozitie? are
    are bord si cabina pasageri? are

    deci, lu' Arteon ar putea sa-i spuna chiar si...avion!
    7 2
  • VW zici ca sufera de incontinenta cu atatea scapari in ultima vreme.

    Sa se dreaga cu coada-calului.
    14 1
  • acum nu stiu daca ceaiul de coada calului are vreun refect da' mai sigur gasim pe acolo o coada dracului ca multe si hidoase oratanii scapa din curtea uberilor astora
    9 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru