Tempestini şi Marişca vor concura în Turul Corsicii

de Daniel Popescu
Miercuri, 08.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Marco Tempestini şi Bogdan Marişca au fost confirmaţi pe lista de înscrieri pentru Turul Corsii, a cincea etapă din Campionatul European de Raliuri.

Napoca Rally Academy s-a înscris cu două echipaje în Turul Corsicii, următoarea etapă a sezonului 2013 din cadrul Campionatului European de Raliuri.

Principala noutate este prezenţa în cadrul echipei a lui Bogdan Marişca, fost campion naţional de raliuri în 2005, care va concura în Turul Corsicii la volanul unui Mitsubishi Evo 9 cu care participa şi la clasa 3 din CNR.

"După o pauză de aproximativ nouă ani, iată că reuşim să fim şi noi prezenţi la o etapă de Campionat European.Suntem acolo pentru a susţine Napoca Rally Academy şi vom merge cu aceeaşi maşină din CNR, adică Mitsubishi Evo IX clasa 3", a declarat el pe profilul său de pe reţeaua de socializare Facebook.

Marişca va fi acompaniat în Turul Corsicii de Marco Tempestini, care în acest sezon a mai concurat în etapele de ERC din Estonia şi Azore, în ultima reuşind să ocupe locul 10 în clasamentul general. Italianul va concura şi în această etapă cu un Subaru Impreza STi R4.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru