Tesla vrea să vândă stocurile de Model S și Model X până la sfârșitul lui ianuarie: americanii pregătesc noutăți în gamă

de Paul Cosma
Luni, 18.01.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla vrea să vândă toate exemplarele Model S și Model X rămase în stoc, până la sfârșitul lunii ianuarie. Potrivit unor surse din companie, americanii pregătesc noutăți în gama de modele.

Zvonurile privind un facelift pentru Model S și Model X sunt alimentate de informațiile care arată că producătorul american vrea să lichideze stocurile rămase în dreptul celor două modele.

Conform Electrek, angajații Tesla au primit sarcina să vândă toate unitățile Model S și Model X până la sfârșitul lui ianuarie.

În decembrie 2020, Tesla anunțase că va întrerupe producția lui Model S și Model X timp de 18 zile, în mijlocul speculațiilor că pregătește o serie de îmbunătățiri pentru cele două modele.

Presa internațională a anunțat încă din vara lui 2020 că Tesla va introduce o serie de îmbunătățiri pentru Model S și Model X.

Speculațiile pe această temă au luat amploare după ce Tesla a anunțat în noiembrie mărirea prețurilor cu 5.000 de euro pentru Model S și Model X în Europa, cu un termen de livrare mai mare decât în mod obișnuit: martie 2021.

Via Electrek

Comentarii (5)

  • electric show
    Abia asteptam!
    4 0
  • Edikkk
    Bravo Tesla!

    Maşina care, ieşi din casă , scoţi cablul de încărcare şi intri în maşină, iar ea este deja încălzită iarna şi răcită vara ....

    Alţii încă fac a 6 generaţie de TSI, TDI, dCI şi sunt în urmă tare...
    9 9
  • Dupa un test cu Model 3, cei de la Car&Driver au constatat ca dupa 24.000 de mile, eficienta bateriei a scazut cu 7 %, dar nu-i problema, Tesla promite inlocuirea oricarei baterii care scade sub 70%, cu una care are cel putin 70%, cel mai probabil 71%. Cauza cea mai probabila pentru scaderea eficientei ar fi de la incarcarile rapide, rapid o incarci, rapid se duce.

    Cu cat se inmultesc electricele, cu atat si lista punctelor slabe se mareste, asta fara surprizele de la autoritati, care vor pregati taxe si norme pentru ele. Ascutati de e-pedala, stie ce spune.
    8 4
  • gestionarul
    Stocuri? Cum adica de pe stoc? Tesla lucreaza pe stoc? Ce titlu e asta?
    7 2
  • Johnny
    Luati ca se scumpesc..Ma tem insa ca nu deschid reprezentantele la timp ca sa prindem varianta ieftina, si tocmai acum cand ma hotarasem.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru