Toyota GT86 va alerga în Cursa de 24 de ore de la Nurburgring

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 09.04.2012
Toyota mizează pe comptiţiile de motorsport pentru promovarea noului GT86 şi anunţă participarea coupe-ului în Cursa de 24 de ore de la Nurburgring.

Toyota a realizat că cea mai bună promovare a coupe-ului GT86 se va face prin motorsport. Tocmai de aceea japonezii încearcă să arunce coupe-ul cu propulsie spate în tot mai multe competiţii de profil.

Cea mai importantă va fi însă, fără îndoială, Cursa de 24 de ore de la Nurburgring, acolo unde Toyota va participa cu două exemplare GT86, modificate de cei de la Gazoo Racing, specialişti cu care constructorul are o relaţie destul de apropiată. Alături de cele două coupe-uri, Gazoo Racing va alinia la cursa de la Nurburgring, desfăşurată între 17 şi 20 mai, şi un Lexus LF-A.

Până când vom vedea GT86 pe celebrul circuit german, Toyota pregăteşte apariţia coupe-ului şi în Campionatul japonez de Raliuri. Apoi, în vara acestui an, GT86 îşi propune să fie una dintre atracţiile principale ale Festivalului de la Goodwood, programat să se desfăşoare între 29 iunie şi 1 iulie în Marea Britanie.

via l carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru