Toyota Motorsport

Miercuri, 13 Noiembrie 2013 | Motorsport

Toyota GT86 va avea şi o versiune de raliu, capabilă să concureze în WRC

Toyota pregăteşte o versiune de raliu a actualului GT86. Coupe-ul japonez va putea să alerge chiar şi în WRC şi va fi gata pentru primele probe începând cu 2015.
Marti, 02 Octombrie 2012 | Tehnologie

Prototipul Toyota TMG EV P002 a bătut recordul pe Nurburgring pentru un vehicul electric

Cu un timp de aproape 7 minute şi jumătate, cel mai performant prototip electric al celor de la Toyota a bătut recordul all-time pentru o astfel de maşină pe Nordschleife Nurburgring. Timpul este mai bun decât cele ale lui Nissan GT-R 2011 sau Maserati MC12.
Marti, 14 August 2012 | Motorsport

Toyota Yaris R1A, versiunea de raliu a subcompactei nipone

Toyota a dezvoltat o versiune de raliu a lui Yaris, destinată piloţilor cu un buget restrâns. Yaris R1A costă 22.500 de euro fără taxe şi montaj.
Vineri, 22 Iunie 2012 | Modele noi

Toyota: "Vrem o divizie de performanţă de talia lui AMG"

Toyota Motorsport GMBH, divizia de competiţie a mărcii nipone, va strânge legăturile cu marca de care aparţine pentru a dezvolta versiuni sportive ale modelelor sale.
Luni, 09 Aprilie 2012 | Motorsport

Toyota GT86 va alerga în Cursa de 24 de ore de la Nurburgring

Toyota mizează pe comptiţiile de motorsport pentru promovarea noului GT86 şi anunţă participarea coupe-ului în Cursa de 24 de ore de la Nurburgring.
Miercuri, 25 Ianuarie 2012 | Motorsport

Toyota a prezentat TS030 Hybrid, modelul cu care se întoarce în clasa LMP1 din Le Mans

Toyota a prezentat modelul cu care se va întoarce în cursele de anduranţă la clasa LMP1. Se numeşte TS030 Hybrid şi are un motor V8 aspirat de 3.8 litri şi un sistem hibrid special.
Vineri, 14 Octombrie 2011 | Motorsport

Toyota se întoarce în Le Mans în 2012 cu un hibrid

După Porsche, Toyota şi-a anunţat întoarcerea în Le Mans, tot la clasa LMP1. Japonezii vor alerga cu un hibrid benzină-electric.
Luni, 22 August 2011 | Motorsport

Prima imagine a vehiculului electric cu care Toyota va ataca recordul de la Nurburgring

Japonezii de la Toyota au prezentat prima imagine a prototipului cu care vor să facă legea la Nurburgring. Acesta are 970 kg, 375 CP şi 800 Nm şi atinge "suta" în 3.9 secunde.
Miercuri, 03 August 2011 | Motorsport

Toyota vrea recordul de viteză pentru vehicule electrice pe Nurburgring

Toyota Motorsport va încerca să doboare recordul de viteză pentru modele electrice pe Nurburgring. Japonezii vor să creeze propria serie mono-marcă destinată vehiculelor electrice.
Marti, 16 Noiembrie 2010 | Formula 1

Toyota renunţă la parteneriatul tehnic cu Hispania

Toyota Motorsport a anunţat că a renunţat la orice parteneriat tehnic cu Hispania Racing, după ce echipa spaniolă nu şi-a achitat facturile.

Tag-uri similare

Toyota, Nurburgring, vehicule electrice, modele noi Toyota, Hispania, record Nurburgring, Toyota Motorsport, vehicule electrice Toyota, vehicule electrice Nurburgring, Nurburgring Toyota
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru