Toyota şi-a desemnat cel mai bun mecanic din reţeaua de dealeri din România

de Dragoș Băltățeanu
Miercuri, 31.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota România organizează o dată la doi ani o competiţie la nivel naţional prin care alege cel mai bun tehnician de service din reţeaua de dealeri Toyota.

Concursul organizat de Toyota România este la a doua ediţie, însă acest tip de competiţie este promovat la nivel mondial de către Toyota Motor Corporation încă din 1991, iar câştigătorii sunt răsplătiţi cu o excursie de o săptămână în Japonia. Cu această ocazie, tehnicienii Toyota au ocazia să viziteze una din fabricile Toyota din Japonia, casa memorială a familiei Toyoda şi o serie de muzee auto.

În ediţia naţională din acest an, surpriza a fost creată de Florin Bolohan de la Toyota Suceava. El a reuşit să câştige acum doi ani, la prima ediţie, şi a revenit în acest an pentru a urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Pe locurile următoare s-au clasat Cătălin Avădanii de la Toyota Braşov şi Andrei Vrabie de la Toyota Focşani.

Premiile au fost acordate de către Dan Mincă, Senior Product & Tehnical Trainer Toyota România şi Camelia Strete, Training & Customer Satisfaction Senior Manager, Toyota România.

Comentarii (8)

  • auto_fan
    Si cum au fost alesi castigatorii? Cine i-a ales si pe ce criterii?
    12 0
  • Cel mai bun mecanic toyota e cel care reuseste sa tina pasul cu recall-urile.
    24 8
  • Cristi
    A fost probabil ca în banc: ăla care a facturat cele mai multe ore de service a câștigat!
    Care banc?

    Într-o bună zi, la poarta raiului, bate un tip foarte ofticat ……
    Sfântu Petru îl ia de-o parte:
    - Ce-i fiule, care e problema?
    - Păi, nu se poate domle, uită-te la mine, am 35 de ani, sănătos, puternic, nu fumez, nu beau, nu sunt căsătorit… seara mă culc liniştit şi dimineaţa mă trezesc mort, în ceruri? Trebuie să fie o greşeală!
    - Mmmm, nu s-a mai întâmplat până acum, da, in fine, să vedem… cum zici că te cheamă fiule?
    - Manivelă, Grigore Manivelă…
    - Şi ce meserie zici că ai avut ?
    - Mecanic auto …
    - Aha, gata, uite, am găsit fişa ta… păi s-a lamurit fiule, uite, aici scrie că ai murit de bătrâneţe!
    - De bătrâneţe ?!?? Cum de bătrâneţe ?
    - Păi da, că am însumat orele de manoperă din facturile tale, şi a iesit că ai peste 100 de ani…
    22 0
  • @Cristi:

    Fain banc! Cred ca se poate adapta si la Parlament (ore lucrate). :)
    11 0
  • Vasilica
    Pai criterii sunt multe in romania. Vine omu cu masina la schimbul de ulei doar si aude ca mai trebuie schimbat ceva la masina desi masina merge perfect.Cum in romanica garantia totala nu acopera de fapt totalul, pac, pac mai scoti dun buzunar ceva si pleci fericit.
    4 0
  • O fi dat si asta mita, ceva?
    Adevarata reclama!
    0 3
  • @Cristi-mai rar,perfect gramatical.Bravo!
    3 0
  • una peste alta, "ficiorii" aia ce au concurat, au pus osul si au facut pregatire .... mai mult sau mai serios, dar sint sigur ca in cariera lor acest tip de competitii le pot aduce avantaje. am auzit si in alte tari de acest tip de concursuri ... asa ca ... bravo lor ! tuturor concurentilor !

    cit despre ce se intimpla pe la reprezentante ... am auzit in canada ca toyota si honda sau chiar nissan ofera tot soiul de "servicii" de intretinere care nu-s totdeauna necesare sau de gasit in documentatia tehnica a modelelor respective. nu ca nu ar fi utile macar din vreme in vreme, dar citeodata exista un zel exacerbat la unii angajati ce vor sa "iasa in fata" cu "realizari" in cadrul firmei, uitind ca astfel isi pot indeparta sau chiar pierde clientii ...
    in fine .... chestiunea e discutabila oriunde in lume nu doar in Romania ...

    drumuri bune s-aveti !
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru