Tratament de întinerire pentru Suzuki S-Cross: primele imagini oficiale cu noua față a crossover-ului

de Bogdan Mirică
Joi, 28.07.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Suzuki a publicat un set oficial de imagini cu noul S-Cross facelift. Lista revizuirilor estetice este una consistentă și schimbă designul general al crossover-ului.

După o serie de imagini surprinse în cadrul unui eveniment organizat de Suzuki în Ungaria, constructorul japonez a decis să facă publice un set de fotografii oficiale cu noul S-Cross facelift.

Crossover-ul a primit o parte frontală nouă, cu o grilă a radiatorului mai pronunțată, dominată de crom, și cu un set de blocuri optice care beneficiază și de tehnologie LED. Chiar și capota a primit o serie de nervuri noi, iar spoilerul a fost redesenat. Aceeași listă de modificări lungă vizează și posteriorul, unde au apărut stopuri noi, de asemenea cu LED.

La nivel interior, calitatea materialelor va crește iar nivelul tehnologic va ridica ștacheta. S-Cross împrumută display-ul multifuncțional și o parte a comenzilor de la fratele său ceva mai mic, Vitara. Tot de la Vitara vine și marea noutate la nivel tehnic, pentru că S-Cross va beneficia de aportul dinamic al motorului turbo Boosterjet de 1.4 litri și 140 de cai putere. Pe lângă acest agregat vârf de gamă, S-Cross ar putea să se bucure și de noua unitate de un litru, instalată pe recent lansatul Baleno.

Noul Suzuki S-Cross facelift va fi dezvăluit oficial în cadrul Salonului Auto de la Paris, în toamna acestui an.

Tot atunci vor fi publicate și informațiile oficiale.

Comentarii (7)

  • Din pacate are una dintre cele mai neinspirate parti frontale la ora actuala...Da impresia ca au avut designeri chinezi pentru facelift.

    O alegere stil Vitara sau chiar Baleno ar fi fost mult mai inspirata.

    Altfel, ramane un model foarte corect, la fel ca toate cele din portofoliul firmei japoneze.
    14 3
  • Este un model auto foarte bun raportat la ce oferă și mai ales la raportul preț/tehnologie. Motorul diesel de 1.6 și 120 CP de oricine Alfa este extrem de eficient si plăcut. Este la concurență, ca opțiune în cadrul mărcii cu Vitara un model important la crossovere.
    3 5
  • mda, grila aia e un big NO NO..
    11 3
  • Chiar imi placea inainte de Facebook. Acum arata urat.
    7 4
  • Am dislexie. Am vrut sa zic facelift, nu facebook.
    5 4
  • Intre brand-urile japoneze Suzuki este cel mai slab cotata. Este o mare distanta intre Toyota, Honda, Mazda, Nissan si Suzuki. S Cross nu arata rau, însă nu vad de ce as alege aceasta mașina in detrimentul unui Juke, Captur sau CX-3 . Pretul începe de la un nivel destul de ridicat.
    6 6
  • pacat, avea fata de pokemon acum de decepticon, o masina cat se poate de corecta afectata de designul frontal total neinspirat, speram ca la facelift sa corecteze problema dar a rezultat hidosenia asta
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru