Twizy Renault Sport F1 Concept, surpriza electrică a francezilor

de Sebastian Toma
Joi, 25.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Diviza Renault Sport a mărcii franţuzeşti a dezvoltat un concept bazat pe Twizy. Acesta este mai puternic şi mai rapid, fiind echipat şi cu un sistem KERS.

Esential 109 km/h este viteza maximă a conceptului Twizy Renault Sport F1.
Renault Twizy, vehiculul electric al francezilor, a primit o ediţie specială din partea diviziei RenaultSport. Vorbim despre un concept, numit Twizy Sport F1, care a devenit mai puternic şi este echipat şi cu un sistem KERS. Modificările au implicat eliminarea scaunul pasagerului, montarea unui acumulator şi o serie de schimbări la interior şi la exterior. Twizy Sport F1 prezintă un motor electric suplimentar, care îi conferă 79 CP pe lângă cei 17 CP ai propulsorului original.

Spre deosebire de alte creaţii RenaultSport, acest concept nu va deveni niciodată realitate. O altă diferenţă constă în faptul că Twizy Renault Sport F1 este mai greu decât modelul pe care este bazat, diferenţa de 91 de kilograme dintre cele două fiind reprezentată de sistemul KERS. Graţie acestui sistem, există un buton pe volanul lui Twizy, inspirat din cele folosite de monoposturile Formula Renault 3.5, care permite accelerarea până la 109 km/h, iar varianta "F1" asigură un raport de 1 CP la 5.8 kilograme, faţă de raportul standard, de 1 CP la 25 kilograme.

Urmareste Automarket
În materie de estetică, Twizy Renault Sport F1 are un kit exterior extravagant, care include un set de praguri laterale, un difuzor de aer spate şi un set de bare de protecţie faţă-spate.
Pentru a reaminti de vechile monoposturi Renault de Formula 1, francezii au aplicat o combinaţie de negru cu galben pentru caroserie.

Via Renault

Comentarii (3)

  • Dumnezeule, ce aratare hidoasa!
    10 37
  • Super traznita ideea ! Mi-ar placea la nebunie sa ma plimb cu asa ceva prin oras. I couldn't care less about the rest ! Versiunea condusa de David Guetta e la fel de interesanta:

    http://www.youtube.com/watch?v=HjCjywAbqis
    23 1
  • Imi doresc un Twizy cu un mic motor termic de 0,4, am renuntat la scuter din cauza marlaniei unora dintre soferi
    Imi place la nebunie smecheria asta de Twizy dar autonomie de 90km nu ma ajuta foarte mult
    7 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru