Concepte Renault

Luni, 02 Martie 2020 | Concepte

Renault prezintă Morphoz: conceptul este dezvoltat pe o nouă platformă și anticipează lansarea unei noi game de modele electrice

Renault a publicat primele imagini și informații tehnice pentru conceptul electric Morphoz, care este dezvoltat pe o nouă platformă și anticipează lansarea unei noi game de modele electrice.
Marti, 21 Ianuarie 2020 | Modele noi

Renault pregătește un nou concept: lansarea ar putea avea loc în luna martie

Renault dezvoltă în prezent un nou concept care ar putea fi prezentat oficial cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din luna martie.
Marti, 02 Octombrie 2018 | PARIS 2018

Renault EZ-Ultimo: concept de mobilitate premium electric și autonom

Renault EZ-Ultimo reprezintă un concept de mobilitate cu un singur loc pentru o experiență premium în regim de utilizare electric și autonom.
Miercuri, 19 Septembrie 2018 | PARIS 2018

Renault EZ-PRO: concept de utilitară autonomă și electrică pentru livrări în mările orașe

Renault EZ-PRO reprezintă viziunea constructorului francez pentru o utilitară autonomă și electrică ce va putea fi utilizată pentru livrări de produse în marile orașe.
Marti, 26 Iunie 2018 | Concepte

Renault pregătește un nou SUV compact: conceptul care anticipează lansarea versiunii de serie va fi prezentat la Moscova în 29 august

Renault a publicat un teaser cu partea frontală a conceptului unui SUV compact pe care îl va dezvălui oficial la Salonul Auto de la Moscova care va începe în 29 august.
Joi, 22 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Renault intră în hora transportului de persoane: francezii vor lansa un concept pentru mobilitate urbană

Renault va dezvălui în 6 martie un concept dedicat mobilității urbane, dar și un motor și o versiune specială pentru Talisman.
Joi, 17 Martie 2016 | Concepte

Renault DeZir reloaded: francezii pregătesc o nouă filosofie de design prin lansarea unui concept pentru o maşină sport

Renault va dezvălui în toamnă conceptul unei maşini sport pe baza căruia vor fi dezvoltate modelele de serie viitoare ale constructorului francez, după o strategie iniţiată prin lansarea lui DeZir în urmă cu 6 ani.
Joi, 22 Octombrie 2015 | Concepte

Renault Coupe Corbusier: mașina care omagiază un arhitect despre care probabil n-ai auzit niciodată

Renault a decis să omagieze aniversarea a 50 de ani de la decesul arhitectului de origine elvețiană care a preluat pseudonimul Le Corbusier. Așa că i-a dedicat un concept care îi poartă numele: Coupe Corbusier.
Luni, 15 Decembrie 2014 | Modele noi

Renault a construit prototipul unui model încadrat între Clio şi Twingo

Renault a dezvoltat un concept pe nume Value Up, menit să fie banc de probe pentru viitorea platformă de clasă mică a mărcii. În paralel cu acesta, francezii lucrează la o motorizare diesel cu doi cilindri, care să lucreze în doi timpi şi să fie semnificativ mai eficientă decât unităţile actuale cu patru cilindri.
Luni, 27 Octombrie 2014 | Modele noi

Oficial Renault: "Dacă am face o versiune de serie a lui Eolab, nu ar fi mai scumpă decât un Clio diesel"

Thierry Bollore, un oficial Renault responsabil de competitivitatea modelelor mărcii, a declarat într-un interviu că o versiune de serie a conceptului Eolab, un model care consuma un litru la sută în regim mixt, nu ar fi mai scumpă decât un Clio cu motorizare diesel.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Renault Eolab concept: consum de 1 litru la sută pentru maşina viitorului în viziunea francezilor

Renault a expus la Paris noul Eolab concept, o maşină care consumă un litru la sută în regim mixt şi va debuta pe piaţă în termen de zece ani.
Miercuri, 27 August 2014 | Modele noi

Renault Sport R.S. 01, noul model de circuit al mărcii franţuzeşti

Divizia RenaultSport a dezvoltat un nou model de competiţie pentru sezonul 2015 al campionatului Renault Sport Trophy. Acesta preia trăsăturile lui DeZir, conceptul care a lansat actuala direcţie estetică a mărcii Renault.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 05 Iunie 2014 | Modele noi

Renault: "Primul model din gama Initiale Paris vine în toamnă, următoarele în 2015"

Renault va aduce primul său model de serie din viitoarea gamă premium Initiale Paris la Salonul Auto derulat în capitala Franţei. Respectivul model va avea cel puţin doi fraţi de gamă, aceştia fiind programaţi pentru lansare în 2015, titrează Automotive News.
Joi, 15 Mai 2014 | Concepte

Renault vine la Festivalul de la Cannes cu patru prototipuri bazate pe Twingo şi cu o flotă de 225 vehicule

Francezii de la Renault vor fi parteneri oficiali ai Festivalului de la Cannes şi în 2014. Pentru a celebra parteneriatul semnat în urmă cu 31 de ani, Renault aduce patru prototipuri bazate pe Twingo la prestigiosul eveniment.
Marti, 03 Decembrie 2013 | Concepte

Renault pregăteşte un concept hibrid plug-in pentru Geneva 2014

Renault va aduce la Salonul Auto de la Geneva un concept hibrid plug-in care va avea un consum mediu de doi litri la sută, titrează englezii de la Auto Express.
Joi, 27 Iunie 2013 | Modele noi

Următorul Renault Twingo va fi oferit doar într-o versiune cu cinci uşi

Renault a decis să-i adauge două uşi noii generaţii a lui Twingo. Carlos Tavares, al doilea om în ierarhia Renault-Nissan, susţine că acest pas va ajuta la atingerea adevăratului potenţial al modelului.
Joi, 25 Aprilie 2013 | Concepte

Twizy Renault Sport F1 Concept, surpriza electrică a francezilor

Diviza Renault Sport a mărcii franţuzeşti a dezvoltat un concept bazat pe Twizy. Acesta este mai puternic şi mai rapid, fiind echipat şi cu un sistem KERS.
Joi, 09 August 2012 | Autoipoteze

Renault ar putea semna un parteneriat cu Caterham pentru viitoarele modele Alpine

Francezii de la Renault caută un partener pentru dezvoltarea viitoarelor modele sport din gama Alpine. Potrivit unor surse din Franţa, englezii de la Caterham ar putea fi printre potenţialii aliaţi.
Vineri, 25 Mai 2012 | Concepte

Renault Alpine A110-50, primele imagini şi informaţii oficiale

Renault a prezentat primele imagini oficiale ale conceptului Alpine A110-50. Conceptul aniversar marchează 50 de ani de la debutul lui Alpine Berlinette.

Tag-uri similare

Renault, modele noi Renault, Renault Alpine, concepte Renault, concept Renault, Alpine A110-50, Renault Alpine A110-50
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru