Uber deschide șampania: a ajuns la un miliard de curse în doar cinci ani de la înființare

de Bogdan Mirică
Marti, 05.01.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Uber a totalizat un miliard de curse în doar cinci ani de la înființare. Un britanic a fost norocosul care a înregistrat comanda cu numărul un miliard.

Chiar dacă în București au ieșit câteva controverse și discuții aprinse pe marginea tarifelor practicate de Uber în noapte de 1 ianuarie 2016, serviciul de transport gândit în Statele Unite reușește să se dovedească un succes continuu.

Recent, Uber a sărbătorit cursa cu numărul un miliard și asta la numai cinci ani de la debutul serviciului. Cursa record a fost înregistrată în Marea Britanie, la Londra. Marvin, un adolescent britanic a folosit Uber și serviciile unei Honda Insight pentru a ajunge din London Fields la Hoxton.

La finalul cursei, Marvin și șoferul său au constat cu surprindere că tocmai au efectuat cursa cu numărul un miliard. Și cum o asemenea performanță nu putea rămâne fără răsplată, Uber i-a făcut o mulțime de cadouri lui Marvin. Acesta a câștigat un an de curse gratuite cu mașinile Uber oriunde în lume. Mai mult, Uber îi plătește acestuia o excursie într-unul din orașele în care există membri Uber.

Compania va dona și o importantă sumă de bani unei asociații caritabile, botezată Hackney Pirates, preocupată cu educarea copiilor.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru