Uber Select: primeşti apă gratuit la fiecare călătorie cu maşini premium în regim de taxi

de Daniel Popescu
Marti, 17.11.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bucureşti devine primul oraş din Europa în care compania de ride-sharing Uber lansează serviciul de călătorie cu maşini premium Select. Fiecare călător va primi o sticlă de apă gratuit.

Esential 20 de lei va costa o călătorie de la Podul Pipera la Piaţa Iancului cu serviciul Uber Select
Compania de ride sharing Uber, care concurează pe piaţa serviciilor de taxi din Bucureşti începând cu luna februarie, îşi va extinde portofoliul de produse.

Începând de joi, 19 noiembrie, Uber va lansa în Bucureşti serviciul Select, adresat clienţilor care doresc să călătorească în regim de taxi cu maşini dintr-o gamă superioară precum Audi A4, Volkswagen Passat sau Skoda Octavia.

Pe lângă disponibilitatea unor maşini mai atrăgătoare, există şi alte avantaje pentru clienţi: doar şoferii cu "evaluări foarte bune" vor putea accesa programul, iar fiecare pasager va primi o sticlă de apă gratuit la fiecare călătorie.

Am primit numeroase mesaje de la bucureşteni care îşi doresc o variantă de lux a serviciului.

Nicoleta Schroeder
General Manager Uber Romania
"Am primit numeroase mesaje de la bucureşteni care îşi doresc o variantă de lux a serviciului.
Ca urmare, suntem fericiţi să putem adapta serviciile noastre dorinţelor utilizatorilor, oferind astfel comunităţii cât mai multe opţiuni moderne de transport urban. Bucureştenilor le place foarte mult Uber, de aceea ne bucurăm că, în premieră pentru Europa, acest serviciu a fost lansat la Bucureşti"
, a precizat Nicoleta Schroeder, General Manager Uber România.

Uber Select va avea un preţ mai mare decât serviciul UberX disponibil până în prezent, iar costurile vor fi dezvăluite joi, 19 noiembrie, o dată cu lansarea oficială. Totuşi, cei de la Uber au oferit şi un model de calcul: pentru o călătorie de la podul Pipera până în Piaţa Iancului, costul unei călătorii va fi de circa 20 de lei.

Până în prezent, maşini precum Audi A4, Volkswagen Passat sau Skoda Octavia erau disponibile în cadrul serviciului standard UberX.

Via Uber

Comentarii (11)

  • Skoda Octavia? Sigur nu Superb
    5 1
  • @lorinczi.thomas: Comunicatul de presa mentioneaza Skoda Octavia, nu Superb.
    2 1
  • Nu este "Compania de ride sharing" ci compania de transport persoane fara licenta deci ILEGALI

    . De ce ti-ar oferi apa cineva care are drum in aceeasi zona cu tine? :)

    Ridesharing presupune ca cel care te ia in masina lui sa mearga cam in aceeasi locatia ca si pasagerul. Soferii Uber vin si de 4-5 km ca sa ia un CLIENT si sa il duca acolo unde clientul doreste. Este asta ridesharing? :)

    Hai sa ne revenim din minciuni. Uber prin soferii sai sunt o firma de taxi sau ceva in genul rent car cu sofer. In nicun caz, nu sunt ride sharing.
    2 8
  • voi promovati un serviciu ilegal in Romania?

    http://uber-romania-cauta-sclavi.blogspot.ro/2015/10/uber-romania-soferi-parteneri-licenta.html
    2 7
  • Sam93

    Nu sunt taximetrist si nici nu simpatizez aceasta profesie. Dar faptul ca o activitate ca pe tine te doare undeva (nu pot sa redau limbajul care denota o instruire exemplara) de o activitate ilegala dovedeste faptul ca poate te-ar fi durut undeva si de niste oameni care au ars de vii intr-un club care functiona ilegal. Pentru ca unii de teapa ta au mers pe principiu ca "nu conteaza ca-i ileagal atata vreme cat ne simtem bine"! Faptul ca o companie straina insulta legile tarii in care activeaza ar trebui sa te preocupe mai mult decat a-i proslavi serviciile si a arunca cu noroi intr-o categorie profesionala care, pana la urma, nu are alta vina decat aceea ca se supune rigorilor unei legislatii fie ea si nedreapta.
    2 3
  • @Automarket

    Si eu sunt de acord ca promovati un serviciu in mod interesat. Iar faptul ca mentineti comentarii ca si cele ale lui Sam93 care nu doar ca folosesc exprimari vulgare dar mai si aduc jigniri celorlalti participanti la discutie dovedeste pe deplin faptul ca, atunci cand e vorba de bani, nici deontologia, nici profesionalismul numai conteaza. O sa-mi spuneti ca ati promovat o stire. Sigur ca da! sunt zeci de stiri din lumea auto pe care fie le ignorati, fie le dati cu intarziere. In schimb excelati prin a prezenta cliupuri de pe Youtube si stiri despre companii care desfasoara activitati ilegale care nu au nicio legatura cu lumea auto.

    Astept o noua restrictionare a userului meau. Pentru ca cenzura e cel mai simplu mod de scapa de cei care nu va lauda in permanenta.
    2 4
  • Voi nu vedeti ca e apa gratis?Eu as da si 10 lei in plus doar pentru asta si sa merg cu cea mai smechera masina, skoda octavia din 2005. Pentru mine e visul implinit acest Uber si nu stiu pe ce as cheltui banii daca nu ar exista.
    2 3
  • Tc1900
    companii gen uber, airbnb, servicii bancare oferite de firme de tehnologie reprezinta viitorul.

    lucrurile se schimba , iar pentru consumatori inseamna concurenta mai multa deci servicii mai bune ,

    daca as fi taximetrist , as fi si eu ofticat desigur
    3 1
  • daca as fi taximetrist, as cauta motivele pentru care mananca uber painea mea si ce as putea face sa rezolv asta
    ca pana la urma de aici a pornit uber. Daca taximetristii erau calumea, nu exista motiv pentru infiintarea uber
    6 1
  • Get real!
    Ma bufneste rasul cu formulari gen °gama select° , superioara, premium cand in discutie intra banala octavia sau passat.

    Ah daca discutam de la E Class in sus mai venim de'acasa...

    PC: Uber mi se pare un concept super tare.
    2 0
  • George
    E simplu.Eu prefer sa merg cu un sofer UBER Select (ex:Audi A6) care nu are atestat ,decat sa fiu condus de un sofer de taxi,cu atestat,care are la activ 3 retineri ale permsiului de conducere pentru alcool.
    PS: Soferii Uber Select sunt foaret atent selectati,ca de altfel toti soferii Uber!!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru