Ride-sharing

Joi, 11 Noiembrie 2021 | Masini autonome

Las Vegas va avea taxiuri fără șofer din 2023

Las Vegas va deveni primul oraș din lume unde vor rula taxiuri fără șofer. Serviciul de taximetrie complet autonom va debuta în 2023 și va fi controlat de către firmele de ride-sharing Motional și Lyft. Flota va fi alcătuită din modele Hyundai Ioniq 5.
Luni, 28 Octombrie 2019 | Masini autonome

Hyundai va lansa în noiembrie un serviciu de ride-sharing cu mașini autonome: proiectul va fi desfășurat în California

Grupul Hyundai va lansa un serviciu de ride-sharing cu mașini autonome în statul american California, începând cu luna noiembrie 2019. Producătorul spune că vrea să studieze comportamentul clienților într-un “mediu cu mașini autonome”.
Marti, 08 Octombrie 2019 | Intern

Legea pentru reglementarea serviciilor de ride-hailing: mai puțin de jumătate dintre șoferii Uber au primit autorizație

Uber a dezvăluit ca mai puțin de jumătate dintre șoferii săi parteneri au primit până în prezent autorizație pentru a folosi aplicația și după intrarea în vigoare a legii care reglementează serviciile de ride-hailing.
Marti, 24 Septembrie 2019 | Intern

Modificări la legea care reglementează serviciile de ride-hailing Uber, Bolt și Clever Go: mașinile folosite pot avea mai mult de 5 locuri

Mașinile folosite în cadrul serviciilor de ride-hailing precum Uber sau Bolt vor putea avea mai mult de 5 locuri, iar termenul limită pentru îndeplinirea tuturor formalităților a fost prelungit cu 4 luni, până în februarie 2020.
Miercuri, 26 Iunie 2019 | Intern

Serviciile de ride-hailing Uber, Bolt și Clever Go intră în legalitate: șoferii trebuie să dețină un atestat, iar mașinile să aibă cel mult 15 ani

Serviciile de ride-hailing Uber, Bolt și Clever Go pot funcționa în mod legal în România cu condiția ca șoferii să obțină un atestat, iar mașinile să aibă cel mult 15 ani vechime.
Miercuri, 27 Martie 2019 | Intern

Un an de Uber Green în România: aproape 73.000 de persoane au folosit serviciul de ride sharing cu mașini electrice

Aproape 73.000 de persoane au utilizat serviciul de ride sharing cu mașini electrice Uber Green, iar acestea au plătit în medie circa 20 de lei pentru o cursă.
Luni, 08 Octombrie 2018 | Masini autonome

Parteneriat Toyota-SoftBank pentru dezvoltarea mașinilor autonome: cele două companii japoneze vor lansa un serviciu de ride-sharing în 2020

Toyota și gigantul de tehnologie Softbank vor înființa o nouă companie de mobilitate care să dezvolte viitoarele mașini autonome. Vehiculele vor fi puse la dispoziția clienților printr-un serviciu de ride-sharing ce va fi lansat în 2020.
Miercuri, 14 Martie 2018 | Tehnologie

Airbnb pentru mașini: General Motors se gândește la un proiect prin care clienții să-și închirieze mașinile când nu le folosesc

General Motors pregătește un proiect-pilot prin care clienții să își poată închiria mașinile atunci când nu le folosesc, potrivit unor surse apropiate de companie.
Vineri, 22 Decembrie 2017 | Industrie

Mobilitate: Daimler a devenit acționar majoritar la Chauffeur Prive, echivalentul Uber din Franța

Daimler a anunțat achiziția unui pachet majoritar de acțiuni la Chauffeur Prive, una dintre cele mai mari companii de ride-sharing din Franța, cu servicii similare celor oferite de Uber.
Miercuri, 13 Decembrie 2017 | Industrie

General Motors vrea întoarcerea în Europa: americanii se gândesc să lanseze servicii de mobilitate și tehnologii autonome

General Motors ia în calcul o întoarcere pe piața europeană prin oferirea de servicii de mobilitate și tehnologii autonome, după cum a declarat CEO-ul Mary Barra.
Vineri, 10 Noiembrie 2017 | Industrie

Șeful alianței Renault-Nissan-Mitsubishi nu se sperie de alternativele de mobilitate: “Oamenii vor continua să își cumpere și să își conducă propriile mașini”

Mașinile personale nu vor dispărea indiferent de expansiunea unor afaceri precum Uber sau a firmelor de ride-sharing, potrivit lui Carlos Ghosn, șeful alianței Renault-Nissan-Mitsubishi.
Marti, 14 Iunie 2016 | Industrie

Daimler exclude achiziţionarea Uber şi neagă comanda de 100.000 de Mercedes Clasa S din partea companiei de ride-sharing

Daimler a exclus posibilitatea de a cumpăra serviciul de ride-sharing Uber şi a negat că a primit o comandă de 100.000 de unităţi Mercedes Clasa S.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 17 Noiembrie 2015 | Intern

Uber Select: primeşti apă gratuit la fiecare călătorie cu maşini premium în regim de taxi

Bucureşti devine primul oraş din Europa în care compania de ride-sharing Uber lansează serviciul de călătorie cu maşini premium Select. Fiecare călător va primi o sticlă de apă gratuit.
Luni, 26 Octombrie 2015 | Tehnologie

Cum te ajută telefonul în trafic: locuri de parcare, ride-sharing şi reduceri la servicii

O simplă aplicaţie pentru smartphone îţi poate face viaţa de şofer mai uşoară: afli localizarea locurilor libere din parcări, împarţi maşina cu alţi şoferi sau primeşti reduceri la spălătorii.

Tag-uri similare

Smart, ride-sharing, parcari inteligente, smart parking
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru