Un nou teaser video cu viitorul Hot Hatch Toyota GR Yaris: modelul producătorului nipon va avea peste 250 CP și va fi prezentat în 10 ianuarie

de Cornel Șocariciu
Duminica, 22.12.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota a publicat un nou teaser video cu viitorul GR Yaris. De această dată, Hot Hatch-ul producătorului nipon a fost filmat în timpul testelor de pe circuitul de la Estoril din Portugalia.

Toyota continuă campania de promovare a viitorului GR Yaris. Hot Hatch-ul dezvoltat de constructorul nipon va fi prezentat în 10 ianuarie în cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Acum, reprezentanții Toyota au publicat un nou teaser video filmat în timpul testelor realizate pe circuitul de la Estoril din Portugalia.

Conform unor publicații internaționale care au testat prototipul viitorului GR Yaris, noul model va fi echipat cu un motor cu trei cilindri de 1.6 litri capabil să ofere cel puțin 250 CP și 350 Nm. Oficialii Toyota spun că resursele acestui motor vor fi gestionate de o cutie manuală cu șase trepte și de un sistem de tracțiune integrală.

Conform reprezentanților constructorului nipon, noul Hot hatch va sta la baza viitorului model destinat Campionatului Mondial de Raliuri (WRC). În aceste condiții, pentru omologarea lui, niponii vor produce câteva zeci de mii de unități GR Yaris.

Viitorul Hot Hatch nu va fi echipat cu amortizoare adaptive, însă va integra o punte spate independentă.

Totodată, modelul va dispune de trei moduri de rulare: Normal (distribuția cuplului între punți de 60:40) Sport (30:70) și Track (50:50). Specialiștii se așteaptă ca prețul de pornire să fie de cel puțin 35.000 de euro.

Comentarii (3)

  • Ar fi tare sa se afle ca are motor BMW si asta ca Supra
    Altfel pare SF in era eco si in plictisul Toyota din ultimul timp
    Cu acoperis fibra carbon usi capota aluminiu nu e ieftin de produs deci pretul... nici in serie mai mare nu e posibil sub fosta GRMN care la japonezia era 4 mil yeni deci 33000 euro vanduta in 150 ex si atat
    12 1
  • da zvonuri multe si despre performante unii zic ca e prea grea din cauza 4x4 insa date mai sigure dau 262 CP si suta 5 secunde
    la francezi au vazut pe computer cons mediu 9,2 testata le-a placurt grip confort simplitate manuala fara 1000 setari
    ce e sigur vor fi 2 variante cea de performanta la cca 35k insa cea de baza vreo 30k tot e cam mult dar face
    10 0
  • Veloster
    Isi aduce cu coupeul Hyundai care pacat ca nu mai e adus. Cam la 20 de mii mi-ar placea coreanul.
    Yaris asta e faina dar prea de curse mica si scumpa. In america Veloster motor 2 litri 150 CP costa doar 16600 USD alta lume
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru