Gr yaris

Vineri, 09 Februarie | Economic

În Franța, Toyota GR Yaris costă 108.000 de euro din cauza taxei de emisii de CO2

Pe piața din Franța, Toyota GR Yaris, versiunea de performanță a subcompactei japoneze, ajunge să coste peste 100.000 de euro. Acest preț enorm pentru un hot-hatch cu 3 cilindri este din cauza taxei de emisii de dioxid de carbon.
Vineri, 26 Ianuarie | Modele noi

Toyota: două ediții speciale pentru GR Yaris facelift, dezvoltate de Sebastien Ogier și Kalle Rovanpera

Toyota a dezvăluit oficial două ediții speciale pentru noul GR Yaris facelift. Cele două ediții noi sunt dezvoltate de Sebastien Ogier și Kalle Rovanpera, multiplii campioni mondiali în WRC. Doar 100 de exemplare din fiecare ediție vor fi produse.
Miercuri, 29 Noiembrie 2023 | Modele noi

Ediție specială pentru Toyota GR Yaris: marchează succesul mărcii în WRC

Toyota a lansat o nouă ediție specială pentru GR Yaris, versiunea de performanță a modelului subcompact. Noua ediție marchează succesul mărcii în Campionatul Mondial de Raliuri și este disponibilă în serie limitată exclusiv în Germania.
Luni, 25 Septembrie 2023 | Modele noi

Toyota pregătește îmbunătățiri pentru GR Yaris: motor mai puternic și cutie automată

Potrivit unor informații noi apărute în presă, Toyota ar urma să lanseze o versiune actualizată a hot hatch-ului GR Yaris. Printre noutăți se anunță un motor mai puternic, de 300 de cai putere, precum și o cutie automată cu 8 trepte, printre altele.
Vineri, 21 Aprilie 2023 | CNR

PREMIERĂ: Primul Toyota GR Yaris care va alerga în Campionatul Național de Raliuri

Echipajul format din pilotul Cătălin Ienășel și navigatorul Adrian Diaconescu va concura în noul sezon al Campionatului Național de Raliuri cu primul Toyota GR Yaris din România pregătit pentru competiție. Această mașină va concura și în Campionatul Național de Viteză în Coastă Masters.
Luni, 16 Ianuarie 2023 | Concepte

Toyota prezintă două ediții speciale pentru GR Yaris: dedicate lui Sebastien Ogier și Kalle Rovanpera

Toyota a dezvăluit două ediții speciale noi pentru hot hatch-ul GR Yaris. Cele două mașini aduc un omagiu campionilor mondiali de raliuri Sebastien Ogier, respectiv Kalle Rovanpera. Cele două ediții speciale vor intra în producție mai târziu în acest an și vor fi disponibile în Japonia.
Marti, 29 Martie 2022 | Modele noi

Se pregătește un nou hot hatch: Toyota GR Corolla va prelua rețeta lui GR Yaris

Toyota a anunțat oficial că noul model de performanță GR Corolla va fi prezentat publicului în 31 martie. Noua mașină va avea același motor cu emblematicul GR Yaris și sistemul de tracțiune integrală GR-FOUR.
Miercuri, 04 Noiembrie 2020 | General

Fără versiune de performanță: Toyota nu plănuiește un Yaris Cross semnat de divizia Gazoo Racing

Toyota Yaris Cross, SUV-ul de segment mic prezentat în primăvara acestui an, nu va primi o versiune de performanță. În acest moment, divizia Gazoo Racing oferă doar câteva accesorii de caroserie pentru Yaris Cross.
Marti, 02 Iunie 2020 | Modele noi

Toyota GR Yaris primește o versiune cu roți motrice față și motor de 1.5 litri cu 120 CP: varianta va fi comercializată doar pe piața din Japonia

Toyota introduce pe piața din Japonia o versiune nouă pentru GR Yaris. Modelul va putea fi comandat cu un motor de 1.5 litri cu 120 de cai putere cuplat la o transmisie CVT.
Joi, 02 Aprilie 2020 | Modele noi

Toyota a înregistrat denumirea GR Corolla: niponii ar putea lansa un hot-hatch compact cu motor de 1.6 litri cu trei cilindri

Toyota a înregistrat în Australia denumirea GR Corolla, semn că zvonurile apărute în luna februarie cu privire la un viitor hot-hatch compact ar putea deveni realitate.
Joi, 05 Martie 2020 | Modele noi

Toyota deschide pre-comenzile pentru GR Yaris pe anumite piețe europene: în Germania, Hot Hatch-ul costă 33.200 de euro

Toyota a deschis joi pre-comenzile pentru Hot Hatch-ul GR Yaris pentru anumite piețe europene și anunță că în Germania prețul de pornire este de 33.200 de euro.
Vineri, 10 Ianuarie 2020 | Modele noi

Toyota a prezentat noul Hot Hatch GR Yaris: motor cu trei cilindri cu 261 CP și sistem de tracțiune integrală

Toyota a lansat noul GR Yaris. Sub capota Hot Hatch-ului se află cel mai puternic motor cu trei cilindri introdus pe un model de serie. Acesta oferă 261 CP și 360 Nm, iar resursele sunt gestionate de o cutie manuală cu șase trepte.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 22 Decembrie 2019 | Modele noi

Un nou teaser video cu viitorul Hot Hatch Toyota GR Yaris: modelul producătorului nipon va avea peste 250 CP și va fi prezentat în 10 ianuarie

Toyota a publicat un nou teaser video cu viitorul GR Yaris. De această dată, Hot Hatch-ul producătorului nipon a fost filmat în timpul testelor de pe circuitul de la Estoril din Portugalia.
Vineri, 20 Decembrie 2019 | Modele noi

Informații noi despre viitorul Hot Hatch Toyota GR Yaris: motor turbo cu trei cilindri de 1.6 litri care va dezvolta cel puțin 250 CP

Viitorul Hot Hatch Toyota GR Yaris va fi prezentat în 10 ianuarie. Modelul va fi echipat cu un motor turbo cu trei clindri care va dezvolta cel puțin 250 CP și 350 Nm. Totodată, viitorul model destinat raliurilor va avea la bază noul GR Yaris.

Tag-uri similare

Toyota, hot hatch, toyota gr yaris, gr yaris, hot hatch toyota
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru