UPDATE: Un nou teaser video cu viitorul Mercedes-Benz GLB: SUV-ul cu 7 locuri are premiera mondială în 11 iunie

de Daniel Popescu
Luni, 10.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a publicat un teaser video nou pentru modelul GLB, un SUV disponibil opțional cu 7 locuri care va fi dezvăluit în premieră mondială în 11 iunie.

Update: 10.06.2019

Mercedes-Benz a publicat un nou teaser video cu viitorul GLB. De această dată, constructorului german oferă câteva cadre cu finisajele interioare, o serie de imagini cu detalii de caroserie și scene în care GLB rulează și pe drumuri de pământ. SUV-ul de clasă compactă cu șapte locuri (dotare opțională) va fi prezentat în 11 iunie.

Știrea inițială: 08.06.2019

Mercedes-Benz face ultimele pregătiri pentru completarea gamei sale de SUV-uri cu un model complet nou.

Mercedes-Benz GLB a fost dezvăluit în variantă de concept cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai, iar constructorul german a confirmat acum că prezentarea oficială a versiunii de serie va avea loc în 11 iunie.

Evenimentul de lansare se va desfășura însă în statul american Utah, ca urmare a faptului că germanii se adresează inclusiv publicului de peste Ocean.

În paralel cu anunțul lansării, Mercedes-Benz a publicat și un nou teaser video în care scoate în evidență că GLB va fi primul său model disponibil opțional cu 7 locuri, fiind astfel un SUV dedicat întregii familii.

Conceptul expus de nemți la Shanghai avea o lungime de 4.634 de mm (+217 mm comparativ cu GLA) și o lățime de 1.890 mm (+89 mm față de GLA), cu un ampatament de 2.892 de mm.

La exterior, versiunea de serie va prelua elemente de pe GLS și Clasa G, în timp ce interiorul va fi "împrumutat" de pe modelele din gama compactă a constructorului german.

Motorizările vor fi și ele preluate de pe Clasa A, în timp ce zvonurile anunță și versiuni de performanță dezvoltate de divizia Mercedes-AMG.

Mai mult decât atât, constructorul german are în plan lansarea unui GLB complet electric, pe care fanii îl vor putea comanda începând cu 2021.

Via Mercedes-Benz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru