Versiunea de serie a lui BMW iNext va fi prezentată în 11 noiembrie: germanii vor dezvălui doar designul SUV-ului electric

de Daniel Popescu
Luni, 02.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a anunțat că va prezenta designul versiunii de serie a SUV-ului electric iNext în 11 noiembrie, Cel mai probabil, constructorul german nu va oferi și informații tehnice despre noul model.

BMW a anunțat luni că va organiza o serie de evenimente online spre jumătatea lunii noiembrie, în cadrul cărora va oferi o serie de informații despre planurile de viitor.

Punctul de referință va avea loc în 11 noiembrie la ora 15:00 (ora României), atunci când BMW va prezenta designul final al SUV-ului electric iNext.

Noul model pregătit de bavarezi a fost deja promovat de BMW în timpul unor teste desfășurate sub camuflaj atât în Suedia, cât și în Africa de Sud. De asemenea, constructorul a anunțat anterior că grila va integra camere video, radare și senzori pentru funcții autonome.

Despre interior știm pentru moment că va integra un ecran curbat care va include sistemul de infotainment și ceasurile de bord, potrivit unui teaser anterior. Noul model are la bază conceptul Vision iNext prezentat în cursul anului 2018.

Pe de altă parte, textul comunicatului de presă al grupului german sugerează însă că BMW nu va oferi încă detalii tehnice despre versiunea de serie a lui iNext. Până acum știm doar că iNext va avea o autonomie oficială de circa 600 de kilometri conform standardului WLTP și va integra sisteme autonome de nivelul 3.

BMW a confirmat anterior că producția noului model va începe în 2021 la uzina pe care constructorul o deține în localitatea germană Dingolfing.

Nu în ultimul rând, presa internațională susține că versiunea de serie va fi comercializată sub numele BMW iX.

De asemenea, Mini va prezenta un model nou în 17 noiembrie. Cel mai probabil, este vorba despre unul dintre cele două modele anunțate cu numai câteva zile în urmă

Via BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru