BMW iX

Luni, 06 Noiembrie 2023 | Industrie

Viitoarea navă amiral Alfa Romeo va fi un SUV electric, rival pentru BMW iX

Potrivit celor mai noi informații, Alfa Romeo dorește să lanseze, în viitorul apropiat, un nou model care să reprezinte etalonul mărcii. Acesta va fi un SUV electric care va concura direct cu modele precum BMW iX.
Vineri, 18 Februarie 2022 | Tehnologie

BMW iX beneficiază de un sistem Head-up Display și o cheie inteligentă, dezvoltate în România

BMW iX, SUV-ul electric al constructorului bavarez, este o mașină foarte avansată din punct de vedere tehnologic. Ceea ce probabil nu știați este că multe dintre tehnologii, precum sistemul Head-up Display sau comenzile pentru plafonul panoramic au fost dezvoltate în România.
Miercuri, 08 Decembrie 2021 | Siguranta

Noi rezultate EuroNCAP: 5 stele pentru Skoda Fabia, Mercedes-Benz EQS și 0 stele pentru Renault Zoe facelift

EuroNCAP a publicat noi rezultate la testele de siguranță pentru o serie de modele noi. Printre acestea se numără Renault Zoe facelift, BMW iX, Mercedes-Benz EQS, Nissan Qashqai și Skoda Fabia.
Vineri, 02 Iulie 2021 | Masini electrice si hibride

BMW a început producția de serie pentru SUV-ul electric iX la uzina din Dingolfing

BMW iX a intrat oficial pe liniile de producție de la Dingolfing. Uzina germană produce acum mașini cu toate variantele de sisteme de propulsie.
Miercuri, 02 Iunie 2021 | Masini electrice si hibride

BMW iX în detaliu: până la 523 de cai putere și 630 de kilometri autonomie maximă

Constructorul bavarez de automobile a publicat mai multe detalii despre SUV-ul electric iX. Lansarea pe piață este programată pentru luna noiembrie.
Miercuri, 26 Mai 2021 | Industrie

BMW începe producţia de motoare electrice pentru iX şi i4

BMW anunță începerea producției de sisteme de propulsie electrice pentru modelele iX și i4, în cadrul uzinei sale de la Dingolfing.
Joi, 18 Martie 2021 | Intern

Prețuri pentru BMW iX în România: SUV-ul electric pornește de la 78.800 de euro

Constructorul german de automobile a publicat lista de prețuri a noului iX pentru piața din România. SUV-ul cu zero emisii este disponibil în două versiuni de putere.
Miercuri, 17 Martie 2021 | Modele noi

BMW anunță două versiuni de putere pentru noul iX. În Germania pornește de la 77.300 de euro

Constructorul bavarez de automobile a anunțat două versiuni de putere pentru noul SUV electric iX. Totodată, au fost dezvăluite și prețurile aferente pieței din Germania.
Vineri, 15 Ianuarie 2021 | Tehnologie

BMW prezintă tehnologia Digital Key Plus: poți să descui și să pornești mașina dacă ai un telefon Apple

BMW anunță noua tehnologie Digital Key Plus, prin care clienții pot să descuie și să pornească mașina fără să scoată iPhone-ul din buzunar sau din geantă. Noul serviciu va fi disponibil în premieră pe SUV-ul electric BMW iX, care va fi lansat în acest an.
Luni, 11 Ianuarie 2021 | Tehnologie

BMW pregătește o nouă generație iDrive: viitorul sistem multimedia va fi prezentat în cursul lui 2021

BMW a anunțat că sistemul multimedia iDrive va primi o nouă generație în cursul acestui an. Unele detalii vor fi dezvăluite la târgul de tehnologii CES 2021, care se desfășoară exclusiv online în perioada 11-14 ianuarie.
Miercuri, 09 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Anduranță cu prototipul viitorului SUV electric BMW iX: nemții au demarat sesiunile de teste în zona de nord a Europei

BMW anunță startul testelor de anduranță cu prototipurile viitorului SUV electric iX. Pentru început, sesiunile se vor desfășura în zona de nord a Europei. Producția lui BMW iX va demara în 2021, SUV-ul urmând să fie asamblat la uzina din Dingolfing.
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

BMW iX este SUV-ul electric derivat din conceptul futurist iNext: peste 500 CP și autonomie mai mare de 600 de kilometri

BMW a publicat primele imagini cu viitorul SUV electric iX. Modelul va fi produs începând cu a doua jumătate a anului viitor și va fi echipat cu un sistem de propulsie care dezvoltă peste 500 CP. Autonomia anunțată de nemți va fi de peste 600 de kilometri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 02 Noiembrie 2020 | Modele noi

Versiunea de serie a lui BMW iNext va fi prezentată în 11 noiembrie: germanii vor dezvălui doar designul SUV-ului electric

BMW a anunțat că va prezenta designul versiunii de serie a SUV-ului electric iNext în 11 noiembrie, Cel mai probabil, constructorul german nu va oferi și informații tehnice despre noul model.
Joi, 30 Iulie 2020 | Modele noi

BMW prezintă detalii despre grila SUV-ului electric iNext: va integra camere video, radare și senzori pentru funcții autonome

BMW a dezvăluit o serie de detalii despre grila SUV-ului electric iNext, care va integra camere video, radare și alți senzori pentru funcții autonome de nivelul 3 din 5.
Joi, 14 Noiembrie 2019 | Modele noi

Versiunea de serie a lui BMW iNext s-ar putea numi BMW iX: SUV-ul electric va fi produs începând din 2021

Versiunea de serie a SUV-ului electric BMW iNext ar putea primi numele oficial BMW iX, potrivit unor informații neoficiale. Noul model va fi produs în Germania începând din 2021.

Tag-uri similare

BMW, BMW iNext, BMW iX
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru