Versiuni noi pentru Ford Ranger: Stormtrak și Wolftrak vor fi comercializate într-un număr limitat de unități

de Alexandru Monenciu
Luni, 12.04.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford anunță două versiuni noi pentru modelul Ranger. Denumite Stormtrak și Wolftrak, acestea vor fi comercializate (începând cu luna octombrie) într-un număr limitat de exemplare.

Ford Ranger este cel mai vândut pick-up din Europa. Pentru a păstra interesul clienților la un nivel cât mai ridicat, constructorul american de automobile anunță acum două noi versiuni care se alătură celor deja existente.

Acestea au fost denumite Ranger Stormtrak și Ranger Wolftrak. Noile versiuni vor fi disponibile în reprezentanțele de pe Bătrânul Continent începând cu luna octombrie și, așa cum spuneam, vor fi comercializate într-un număr limitat de exemplare.

Noul Ford Ranger Stormtrak este bazat pe Ranger Wildtrak și poate fi comandat în variantele Double Cab și Super Cab. Lista cu particularități estetice include culoarea de caroserie Roșu Rapid, accesorii exterioare vopsite în roșu, protecții suplimentare, tapițerie preluată de la Ranger Raptor, accesorii gri, rulou pentru benă acționat electric și embleme speciale.

Paleta de culori include și nuanțele Alb Frozen și Albastru Lightning.

Sub capotă regăsim propulsorul diesel de 2.0 litri, care dezvoltă 213 cai putere și 500 Nm cuplu.

Unitatea este conectată la o transmisie automată cu 10 rapoarte. Sistemul de tracțiune integrală selectabilă este oferit în standard.

De partea cealaltă, Ford Ranger Wolftrak este bazat pe Ranger XLT și propune o culoare exterioară Gri Conquer (Gri Sea este opțională), grilă frontală neagră, jante cu diametrul de 17 inch, protecții suplimentare și logo-ul Wolftrak pe aripile frontale.

Oferta include, de asemenea, anvelope all-terrain, diferențial blocabil electronic pentru puntea spate și un panou de instrumente special.

Noul Ranger Wolftrak va fi disponibil cu motorul diesel de 2.0 litri, capabil de 170 cai putere. Clienții pot alege fie o cutie de viteze manuală cu șase trepte, fie una automată cu 10 rapoarte.

via Ford

Comentarii (1)

  • netam-nissan
    ați uitat de noua versiune botezată FordWagen Amarok.
    14 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru