Video. Câteva dintre cascadoriile noului Land Rover Defender pregătite pentru pelicula James Bond: No time to die

de Cornel Șocariciu
Marti, 18.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Land Rover Defender are un rol bine stabilit în viitoarea peliculă James Bond: No time to die. Producătorul britanic a publicat un scurt clip video realizat în timpul filmărilor unor cascadorii pe care le vom savura începând cu 2 aprilie, ziua în care Agentul 007 revine pe marile ecrane.

Noua generație Land Rover Defender a fost prezentată oficial în luna septembrie a anului trecut. Câteva săptămâni mai târziu, reprezentanții constructorului britanic au anunțat că vor continua parteneriatul cu producătorii seriei James Bond, iar noul Defender va avea un loc asigurat în a 25-a peliculă în care Agentul 007 are rolul principal.

Acum, oficialii Land Rover au publicat un scurt clip video realizat în timpul filmărilor unor scene de acțiune din cadrul viitorului James Bond: No time to die.

Așa cum era de așteptat, noul Land Rover Defender se pricepe de minune să iasă în evidență în timpul cascadoriilor. Echipa de designeri a producătorului britanic a lucrat tot timpul cu Chris Corbould, tehnicianul de efecte speciale, astfel încât vehiculele să poată executa cascadoriile necesare.

"Rolul Defender-ului a fost dus la un nou nivel pentru a obține emoție maximă și pentru a le arăta fanilor provocările dure cu care ne confruntăm în timp ce producem o scenă incredibilă de urmărire", a declarat Lee Morrison, omul care a coordonat cascadoriile pregătite pentru viitorul No time to die.

Filmul James Bond: No time to die, cu actorul Daniel Craig în rolul principal, va debuta în cinematografe în 2 aprilie 2020.

Comentarii (4)

  • Edikkk
    Un film care a devenit doar o propagandă că UK uber alles

    Şi că sunt cu sânge mai albastru decât restul

    O porcărie, practic.

    Păcat că le dăm curs şi importanţă la aceşti britanici foarte bogaţi dar şi extrem de zgârciţi.
    5 12
  • PacMan
    ce e frumos, e frumos! Jos palaria pentru un brand legendar si un film legendar.
    11 1
  • Adrian
    @Edikkkkkkkkkkkkk
    Uita-te tu in continuare la filmele americane, ca acolo sunt laudati romanii, somalezii, brazilienii, cubanezii si altii. Si americanii sunt darnici nevoie-mare. Ei vor binele intregii planete (in buzunarele lor).
    5 5
  • Fiecare tara isi face reclama cum poate si e spre interesul lor. Noi, intre timp, frecam manganu' ;)
    10 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru