Video: Volkswagen a început producția lui ID.4. SUV-ul electric va avea versiuni cu roți motrice spate și tracțiune integrală

de Daniel Popescu
Joi, 20.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a început producția de serie a SUV-ului electric ID.4, care va avea autonomie de peste 500 de kilometri și versiuni cu roți motrice spate și tracțiune integrală. Prezentarea oficială este programată la finalul lunii septembrie.

Volkswagen a anunțat joi startul producției de serie pentru cel de-al doilea său model electric din noua gamă ID. SUV-ul electric ID.4 este produs în Germania la uzina de la Zwickau, iar constructorul a publicat inclusiv un clip video dedicat acestui eveniment.

Cu această ocazie, Volkswagen a confirmat din nou că versiunea de top a lui ID.4 va oferi o autonomie de peste 500 de kilometri, fără să menționeze însă capacitatea acumulatorului.

De asemenea, germanii menționează că noul model va fi disponibil inițial în versiune cu roți motrice spate, însă ulterior va fi disponibilă și o variantă cu tracțiune integrală.

În plus, nemții anunță că modelul va avea un coeficient aerodinamic de 0.28 și că interiorul va fi spațios și aproape complet digitalizat, cu cele mai multe funcții accesibile prin intermediul ecranelor touch și a comenzilor vocale.

În absența unor imagini oficiale cu versiunea de serie, Volkswagen a publicat până acum doar imagini camuflate, care oferă însă o perspectivă bună asupra designului final.

La începutul acestei săptămâni, germanii au revenit și cu o serie de teasere pentru SUV-ul electric, iar cel mai interesant dintre ele este cel care arată designul farurilor.

Imaginea scoate în evidență că, la fel ca și hatchback-ul electric ID.3, viitorul ID.4 va utiliza faruri LED cu Matrix cunoscute sub numele comercial IQ Light.

Pe lângă Germania, noul model va fi produs și în Anting (China) și, începând din 2022, la uzina din Chattanooga (SUA). Prezentarea oficială a noului Volkswagen ID.4 va avea loc la sfârșitul lunii septembrie.

Via Volkswagen

Comentarii (2)

  • netam-nissan
    aduce a gogoasa infuriata, e poate numai parerea mea dar sigur mi-o schimb dupa si mai mult bombardament cu reclame zise teasere vw.
    12 3
  • George
    Acest ID4 este la vanzare sau in 2022 ese abia ,că nu mai ințeleg nimic.??
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru