Teasere noi cu Volkswagen ID.4: SUV-ul electric cu autonomie de 500 de kilometri va fi prezentat peste câteva săptămâni

de Daniel Popescu
Miercuri, 19.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat câteva teasere noi cu SUV-ul electric ID.4, care va avea o autonomie maximă de 500 de kilometri. Prezentarea oficială va avea loc peste câteva săptămâni.

Volkswagen a publicat la începutul lunii martie o serie de imagini sub camuflaj cu ID.4, care oferă o perspectivă bună asupra designului final al noului model electric.

Constructorul german a revenit acum cu o serie de teasere pentru SUV-ul electric, iar cel mai interesant dintre ele este cel care arată designul farurilor. Imaginea scoate în evidență că, la fel ca și hatchback-ul electric ID.3, viitorul ID.4 va utiliza faruri LED cu Matrix cunoscute sub numele comercial IQ Light.

Celelalte teasere arată forma generală a caroseriei lui ID.4, iar unul dintre ele oferă și prima imagine cu interiorul noului model.

La jumătatea lunii iunie, mai multe imagini cu versiunea finală a lui Volkswagen ID.4 au apărut pe internet pe baza unui dosar de licențiere depus de constructor la autoritățile din China pentru omologarea modelului. Pentru moment, singurul detaliu tehnic cunoscut este că versiunea de top va avea o autonomie de 500 de kilometri.

De asemenea, Volkswagen a anunțat că prezentarea oficială a noului model va avea loc în curând.

"În câteva săptămâni, Volkswagen va dezvălui versiunea de serie a SUV-ului electric ID.4, care face parte din strategia de a livra milioane de mașini electrice pentru a combate schimbarea climei globale", menționează germanii în comunicatul de presă.

Chiar dacă prezentarea va avea loc în curând, constructorul german a dezvăluit încă din luna iulie că producția de serie pentru Europa va începe abia în cursul anului 2022, la uzina de la Emden.

De altfel, Volkswagen a început deja construcția unei noi hale care va avea o suprafață de 50.000 de metri pătrați și va putea produce până la 300.000 de mașini electrice pe an. Germanii anticipează că noua hală pentru producția de mașini electrice va fi finalizată în vara anului 2021.

Via Volkswagen

Comentarii (1)

  • peste 2-3 ani
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru