Viitorul Mercedes-AMG A35 va avea un motor de 2.0 litri de 300 CP: cel mai accesibil AMG se lansează în 2019

de Cornel Șocariciu
Luni, 14.05.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cel mai accesibil model din gama AMG va purta denumirea de AMG A35. Versiunea va avea la bază noua generație Clasa A și va integra un motor de 2.0 litri de "circa 300 de cai putere". Debutul noului Mercedes-AMG A35 va avea loc în prima parte a anului viitor.

Noua generație Mercedes-Benz Clasa A a fost lansată oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva. În România, cel mai accesibil Clasa A pleacă de la 30.297 de euro cu TVA, iar cea mai potentă versiune oferă 224 de cai putere dintr-un motor pe benzină de 2.0 litri (A 250).

Cei care vor ceva mai puternic, mai au de așteptat până la începutul anului viitor când este programată lansarea lui AMG A35. Acesta ar urma să devină cel mai accesibil model din gama AMG și, conform informațiilor oficiale, va dezvolta "circa 300 de cai putere".

Motorul de 2.0 litri pregătit de nemți reprezintă o versiune îmbunătățită a propulsorului pe care îl întâlnim pe varianta A 250. În același timp, Mercedes-Benz nu renunță la versiunea AMG A45.

"Văd o oportunitate uriașă pentru A35. Va fi fratele mai mic al lui A45, un model de performanță pentru Clasa A. Prețul va fi accesibil și nu ne putem permite pe A35 tot ce facem cu A45. Dar este un pas într-un segment în care nu am mai fost prezenți în trecut", a precizat Tobias Moers, CEO-ul AMG pentru publicația Car and Driver în urmă cu câteva săptămâni.

Via | Autocar, CarandDriver

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru