Vişoiu a ratat ocazia de a urca pe podium în etapa de GP3 de la Monza

de Daniel Popescu
Luni, 09.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Vişoiu a plecat de pe locul al doilea al grilei de start în prima cursă de GP3 de la Monza, dar a abandonat în primul tur din cauza unui incident petrecut în faţa sa.

Ceea ce a început bine s-a terminat rău. Cele două incidente din virajul Rettifilio au influenţat rezultatele în ambele manşe.

Robert Visoiu
Pilot MWArden
Robert Vişoiu a avut oportunitatea de a obţine un nou podium în competiţia GP3 în etapa programată pe circuitul de la Monza la sfârşitul săptămânii trecute.

Pilotul echipei MW Arden a obţinut locul doi în sesiunea de calificări chiar în spatele coechipierului său Daniil Kvyat, însă a avut un start modest în care a coborât pe locul cinci. În plus, în primul viraj a fost victima inocenta a unui accident provocat de Dino Zamparelli şi s-a retras prematur la boxe.

Plecat de pe locul 22 al grilei în a doua cursă de duminică, românul a fost implicat într-un nou incident în primul viraj, dar a reuşit să recupereze teren prin câteva depăşiri spectaculoase şi a terminat pe locul 10.

"Sâmbătă am făcut un parcurs foarte bun pe turul care a contat. Sincer, speram să mă poziţionez cât mai în faţă pe grilă, dar în acelaşi timp speram să convertesc acest rezultat în puncte.

Ceea ce a început bine s-a terminat rău. Cele două incidente din virajul Rettifilio au influenţat rezultatele în ambele manşe. Totuşi, în cursa a doua am reuşit multe tururi rapide şi probabil că, în condiţii ideale, puteam urca pe podium cel puţin o dată", a declarat el la finalul etapei.

Vişoiu ocupă locul 12 în clasamentul general din GP3 cu 43 de puncte înaintea ultimei etape a sezonului, care va avea loc în luna noiembrie pe circuitul de la Abu Dhabi.

Via PMRacing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru