Volkswagen Amarok Power Concept - o discotecă pe roţi pentru Festivalul de la Worthersee

de Bogdan Mirică
Miercuri, 28.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen va expune în cadrul Festivalului de la Worthersee o versiune revisuită a conceptului Amarok Power. Acesta beneficiază de un motor deiesel de 272 de cai şi de o instalaţie de sonorizare de 5000 watt.

Volkswagen s-a pregătit cum se cuvine pentru întâlnirea de anul acesta de la Worthersee. Aţi făcut deja cunoştinţă cu prototipul GTI Roadster Vision Gran Turismo, acum e momentul să îl cunoaşteţi şi pe Amarok Power Concept.

Volkswagen GTI Roadster Vision, un model creat special pentru jocul Gran Turismo 6

Prezent şi anul trecut la Worthersee, conceptul a fost modificat pentru ediţia de anul acest şi transformat într-o adevărată discotecă mobilă. Mai exact, inginerii Volkswagen au ocupat suprafaţa de încărcare a pick-up-ului de 5.25 metri cu tot ce este necesar unei petreceri. Mulţumită pupitrului pentru DJ şi instalaţiei de sonorizare performante, Amarok Power Concept poate să le ofere celor prezenţi un spectacol de 5000 watt.

Nici exteriorul nu a scăpat nemodificat, Amarok Power fiind vopsit într-o culoare neagră cu accente mate, inserţii Gunmetal la nivelul oglinzilor laterale şi dunci portocalii pentru contrast. Tot portocalii sunt şi etrierii din spatele jantelor generoase de 22 de inch, încălţate cu pneuri 295/35.

Interiorul a primit şi el scaune sport de tip scoică, îmbrăcate în piele Nappa de culoare neagră şi portocalie.

Volanul este îmbrăcat în Alcantara, iar consola centrală a primit inserţii din fibră de carbon.

Esential 272 de cai putere va oferi noul Volkswagen Amarok Power Concept.
7.9 secunde sunt necesare pentru ca Amarok Power Concept să atingă 100 de km/h.
Propulsia este asigurată de cea mai nouă generaţie a motorului V6 Tdi de 3.0 litri, capabil să producă 272 de cai putere şi 600 de Nm.

Audi a prezentat noua generaţie a motorului TDI V6 de 3.0 litri

Asistat de o transmisie automată cu opt rapoarte şi de tracţiunea integrală 4Motion, Amarok Power Concept poate accelera de la 0 la 100 de km/h în doar 7.9 secunde, garantând o viteză maximă de 210 km/h.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru