Volkswagen in WRC?

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 16.01.2009
Compania germana Volkswagen isi doreste sa intre in WRC, o decizie in acest sens urmand sa fie luata dupa terminarea Raliului Dakar.

Dupa doua vesti foarte triste pentru iubitorii WRC, prin care Suzuki si Subaru isi anuntau retragerea din Campionatul Mondial de Raliuri, inceputul acestui an aduce in sfarsit o informatie pozitiva: sefii Volkswagen studiaza serios posibilitatea ca marca lor sa se implice in WRC.

Informatia a aparut in premiera pe site-ul britanic Autosport, care publica un interviu cu responsabilul biroului de motorsport al marcii germane. Conform declaratiilor acestuia, Volkswagen va lua o decizie definitiva legata de o viitoare participare in WRC la finalul Raliului Dakar, competitie din care au mai ramas trei etape de disputat.

O alta marca despre care se spune ca doreste sa intre in WRC este Abarth, brandul renascut de Fiat in cursul anului 2007 urmand sa participe insa, foarte probabil, doar daca problemele financiare mondiale vor putea fi "driblate" intr-un fel sau altul in cursul acestui an.

via | Caradisiac

Comentarii (1)

  • .....
    M-as bucura sa intre si VW si Abarth in WRC
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru