Volkswagen va lansa un "coupe urban": modelul va fi proiectat în Brazilia și vândut în Europa începând din 2021

de Daniel Popescu
Marti, 03.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat un teaser cu un model "coupe urban" pe care îl va proiecta în Brazilia și care va fi produs și în Europa începând din 2021.

Volkswagen a confirmat în această săptămână informațiile din presă internaționala cu privire la dezvoltarea unui nou model. Acesta va fi dezvoltat pe platforma MQB și va fi proiectat în Brazilia, acolo unde va fi produs la uzina de la Anchieta începând din 2020.

Premiera mondială va avea loc în primăvara anului viitor, iar ulterior modelul va fi produs și comercializat și în Europa începând din 2021.

"Cunoscut drept 'noul coupe urban', modelul combină sportivitatea cu o poziție înaltă la volan", potrivit producătorului german, care nu a oferit însă alte informații despre noul model.

Descrierea succintă este acompaniată de un teaser care oferă o perspectivă asupra părții laterale a noului model. Cel mai probabil, va fi vorba despre un crossover coupe dedicat în special rulării în oraș.

Presa locală citată de publicația Motor1 susține că noul model va avea un ampatament de 2.56 metri și că va avea integrat în nume sufixul T-Sport.

Cu aproximativ o lună în urmă, presa internațională a relatat că Volkswagen va lansa anul viitor un T-Cross Coupe, care ar urma să păstreze designul și motorizările lui T-Cross și să primească o serie de elemente specifice coupe-urilor.

Via Volkswagen

Comentarii (8)

  • someone
    vw, ar trebui sa va pregatiti mai repede . ford deja testeaza puma ST
    5 1
  • Edikkk
    VW scirocco tu eşti?

    :))))


    Atâta fast pentru o maşină veche cu haine noi
    6 6
  • Nu prea am auzit de imagini teaser ale unor mașini care vor fi lansate abia peste doi ani. Se confirmă (a căta oară?) că la vw e mai multă reclamă decât calitate.
    4 1
  • Bai Edikkk...tu chiar nu poti sa te abtii !? Nu e de ajuns cate bazaconii scrii pe marginea atator subiecte ? Ai vazut vreodata un Scirocco ?...ca de urcat in el nu are rost sa te intreb. Ce mama dracului are masina aia de a face cu un "cross over coupe cu pozitie inalta la volan " asa cum este anuntat acest model ?
    In rest ,da, VW este deja ridicol cu acest aflux de informatii si stiri despre ..orice , am ajuns sa vedem "teasere" la schitele unui proiect. Parca vor sa spuna clientilor :" stati..nu cumparati XCeed ca venim si noi peste 2 ani cu un model asemanator , ia uite , avem schita deja .."! Mai grav este ca acum toti au inceput sa preia acest model de marketing de la VW si o sa ajungem sa platim 50% din pretul unei masini doar pe aceste costuri idioate de marketing si "ambalare" a produsului . Ca si la produsele de larg consum de pe rafturi de altfel , unde am ajuns sa platim ambalajul si marketing-ul/reclama , ca produsul in sine in cele mai multe cazuri reprezinta mult sub 50 % din pretul final.
    4 3
  • Edikkk
    Era o glumă dle Pipo... Mda...
    Dacă nu vă plac, nu le citiţi.... nu ştiu... votaţi negativ... dar nu îmi spuneţi ce să fac eu sau nu, ok?
    5 2
  • someone
    @ edikkk: ca sa vezi ironia: pretinzi sa nu ti se spuna ce sa faci, dar tu ii spui lui pipo sa nu iti citeasca postarile daca nu ii plac. stiuuuu, m-am bagat ca musca in .....dar prea ai ridicat-o la fileu
    0 1
  • Aaaa..era o gluma !? Pe bune !?....pai inseamna ca esti glumet tare mai Edikkk...si nu ne dam noi seama...atat de finute sunt glumele tale. Si eu credeam ca scrii bazaconii p-acilea ...cand tu faceai doar niste glume!!! Treaba ta, eu ti-am spus obiectiv sa te mai abtii , ca altii te iau in biza si tu o iei in serios si te crezi miez p-aici. Dar faci ce vrei bineinteles, ca nu pot eu sa iti interzic sa mai scrii, doar iti sugerez .
    0 3
  • Edikkk
    Meai pipo sugerează ce pipa mea vrei cui dracu vrei dar nu mie


    Vezi ți de treaba ta, ok ?

    Am pus şi emoticonul :))))))) după glumă, ce pipa mea nu ai înţeles că e glumă ?

    Vreţi să fiţi miezul, fiţi miezul, nu aveţi decât
    Nu mă interesează.

    La revedere.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru