Volvo ar putea lansa modele de clasă mică, “dacă asta vor clienții”: “Nu avem nimic planificat, dar este o idee bună”

de Paul Cosma
Joi, 16.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo s-a arătat deschis la ideea lansării unor modele de clasă mică, dacă acest lucru va fi cerut de către clienți. Șeful constructorului nu exclude această posibilitate, pe care o descrie drept o “idee bună”, însă susține că Volvo nu are deocamdată planuri în acest sens.

Modele precum Volvo V40 și Volvo XC40 ar putea avea în curând “frați mai mici”. Totul depinde de evoluția cerințelor clienților, afirmă Hakan Samuelsson, șeful Volvo.

Samuelsson a transmis că Volvo este deschis la ideea lansării unor modele de clasă mică, pe platforma CMA, dacă acest lucru va fi cerut de către clienți.

“Avem o gamă puternică de modele. Niciodată să nu spui niciodată, pentru că și mașinile de clasă mică pot să fie premium. Nu avem nimic planificat în acest sens, dar este o idee bună,” a declarat șeful Volvo.

În cazul unor eventuale modele de clasă mică, Volvo se gândește mai degrabă la varianta în care acestea să fie 100% electrice, în conformitate cu strategia companiei pe termen mediu și lung.

Via Autoexpress

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru