Zvonuri contrazise: "Grupul Volkswagen nu are de gând să vândă Bentley și Bugatti"

de Mircea Meşter
Marti, 16.05.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Directorul celor două mărci de lux pe care le deține Grupul Volkswagen a confirmat faptul că șefii conglomeratului german nu iau în calcul o eventuală vânzare a acestora pentru "relaxarea" efectelor financiare pe care Dieselgate le-a lăsat în urmă.

Regândirea strategiei la nivelul Grupului Volkswagen nu include o eventuală vânzare a mărcilor de lux Bentley și Bugatti. Informația vine din partea lui Oliver Blume, directorul celor două companii, citat de Automotive News.

Discuția despre eventualele vânzări ale mărcilor Bentey și Bugatti vine pe fondul informațiilor care anunță că Grupul Volkswagen a decis vânzarea brandului moto Ducati în condițiile în care germanii au nevoie de fonduri pentru stingerea tuturor implicațiilor financiare ale scandalului Dieselgate.

"Nu există discuții legate de vânzarea vreunui brand", a declarat Blume, cel care conduce și destinele mărcii Porsche după ce fostul CEO, Matthias Muller, a fost promovat pe funcția de CEO al Grupului Volkswagen în momentul în care a început scandalul Dieselgate. Conform acestuia, Porsche și Bentley au reușit să bifeze performanțe excelente la nivel financiar mai ales datorită sinergiilor din cadrul Grupului, economiile germanilor depășind astfel 100 de milioane de euro.

Mărcile Bentley și Bugatti fac parte din Grupul Volkswagen din anul 1998, când acestea au intrat în portofoliul grupului german alături de Lamborghini.

Comentarii (4)

  • M-as bucura sa vad Bentley , Bugatti , Lamborhini in curtea altor constructori....nu ca nu a facut treaba buna VAG la ele dar imaginea nu e tocmai buna a grupului. VW strica tot !
    3 5
  • Si care sunt zvonurile alea care zic ca Volkswagen vinde Bentley si Bugatti?
    0 1
  • @Scorpionul.negru
    nu mor caii cand vor cainii :)))))
    1 3
  • @@Scorpionul.negru
    Asa e...dar mor anonimii de foame ca nu au nici un viitor !
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru