BP Ford promite sa revina in forta in Raliul Iordaniei

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 09.03.2010
BP Ford a admis ca rezultatele din Raliul Mexicului au fost dezamagitoare, insa echipa spera sa revina in forta in Iordania.

Dupa ce a castigat fara emotii etapa de debut desfasurata pe zapada in Suedia, BP Ford s-a vazut in ipostaza de a fi dominata fara drept de apel de rivalii de la Citroen in Raliul Mexicului.

Mikko Hirvonen si Jari Matti Latvala au terminat doar pe locurile patru si cinci, in contextul in care nu au avut nicio sansa se se impuna intr-o proba speciala. Malcolm Wilson, seful celor de la BP Ford, a admis ca nu are nicio explicatie pentru rezultatele slabe, insa sustine ca echipa trebuie sa-si revina cat mai rapid din letargie.

"Am pierdut prea mult timp in prima zi, dar nu stim de ce. Trebuie sa aflam motivele si vom face acest lucru, dar in acest moment situatia este confuza. Avem mult de munca, dar vom reveni in forta", a declarat Wilson.

Pe de alta parte, Gerard Quinn, directorul de motorsport al Ford Europe, a scos in evidenta partile pozitive din Raliul Mexicului, si anume punctele castigate in clasamentul constructorilor care au permis echipei sa ramana in fruntea topului.

"A fost un weekend dificil pentru noi si nu am fost atat de buni pe cat am sperat.

Dar uneori trebuie sa muncesti din greu pentru a obtine un rezultat si asta am facut aici. Sa luam puncte bune dupa un weekend mai putin perfect reprezinta un semn al determinarii noastre", a precizat el.

Rezultatele obtinute de BP Ford in Mexic sunt cu atat mai ingrijoratoare pentru echipa cu cat cele mai multe etape din sezonul 2010 al WRC se vor desfasura tot pe pietris, ceea ce sugereaza deja superioritatea celor de la Citroen.

Urmatoarea etapa din Campionatul Mondial de Raliuri va avea loc in Iordania la inceputul lunii aprilie.

Via | WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru