Loeb a testat o motocicletă KTM RC8 R

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 08.07.2011
Sebastien Loeb a testat recent o motocicletă KTM RC8 R pe circuitul Bresse din Franţa, în cadrul unui program desfăşurat în colaborare cu producătorul austriac.

Sebastien Loeb a profitat la maxim de vacanţa de vară din Campionatul Mondial de Raliuri pentru a efectua o sesiune de teste inedită pe două roţi cu o motocicletă KTM RC8 R.

Evenimentul a avut loc recent pe circuitul Bresse din Franţa şi a făcut parte dintr-un program mai amplu desfăşurat de producătorul austriac în colaborare cu septuplul campion mondial din WRC. Francezul a testat anterior mai multe modele de motociclete KTM, printre care şi RC8.

"Este interesant să compar motocicleta cu precedenta RC8 pe care am încercat-o în aprilie 2009. Mi-a plăcut foarte mult. Este o motocicletă cu care te înclini uşor, foarte agilă şi foarte potrivită configuraţiei circuitului. Motorul a evoluat nu numai ca putere, ci şi ca manevrailitate a noii unităţi în doi cilindri, care oferă o variaţie mai mare şi mai puţine vibraţii. Poţi spune că inginerii au muncit din greu după primul RC8", a declarat Loeb pentru site-ul său oficial.

Chiar dacă a cucerit şapte titluri mondiale în WRC, Loeb este un mare fan al sporturilor cu motor în general.

Pe lângă experienţele cu motociclete, francezul a testat pentru Red Bull Racing în Formula 1 şi a fost foarte aproape să debuteze în Marele Circ pentru Toro Rosso în noiembrie 2009, însă FIA nu i-a acordat licenţa necesară.

Via | Sebastien Loeb

Taguri: KTM, KTM RC8 R, Loeb

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru