Loeb: "Am crezut că va fi imposibil să câştig Raliul Argentinei"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 02.06.2011
Sebastien Loeb a admis că nu credea că va mai avea şanse la victorie în Raliul Argentinei după ce a fost penalizat cu un minut.

Sebastien Loeb a obţinut duminică o victorie spectaculoasă în Raliul Argentinei, după ce a recuperat un decalaj de peste 90 de secunde.

Pilotul echipei Citroen a pierdut 30 de secunde în prima zi pentru că a plecat primul pe traseu şi alte 60 de secunde în urma unei penalizări, însă a recuperat diferenţa în urma abandonului suferit de Jari Matti Latvala şi a defecţiunii tehnice la direcţie suferite de coechipierul său Sebastien Ogier. Francezul a admis însă că nu s-a gândit nicio clipă că va fi capabil să lupte pentru victorie.

"Poţi să-ţi imaginezi ce vrei, dar nu te gândeşti niciodată că asta s-ar putea întâmpla. După penalizare şi după ce am văzut ritmul celor care luptau pentru secunde în probele speciale am realizat că este imposibil să lupt pentru victorie, aşa că obiectivul a fost să-l ajung din urmă pe cel mai apropiat pilot. Acesta a fost Mikko Hirvonen şi am încercat să forţez cât mai mult posibil de vineri până duminică.

La final sunt foarte bucuros pentru acest efort pentru că am câştigat cu un avans de două secunde după ce am forţat tot timpul la limită", a declarat el pentru site-ul oficial al Campionatului Mondial de Raliuri.

În urma victoriei obţinute în Argentina, Loeb şi-a consolidat prima poziţie şi are un avans de 13 puncte în faţa lui Hirvonen.

Via | WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru