Loeb, multumit de prestatia din Noua Zeelanda

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 11.05.2010
Sebastien Loeb este multumit de rezultatul obtinut in Noua Zeelanda, desi a ratat victoria in urma unor doua accidente.

Sebastien Loeb a avut o evolutie oscilanta in Raliul Noii Zeelande, inceput cu o eroare de pilotaj care l-a costat peste un minut in prima zi a competitiei. Ulterior, sextuplul campion mondial a recuperat terenul pierdut in a doua zi, reusind sa-si impresioneze rivalii prin cele 6 victorii de etapa obtinute sambata.

Cu toate acestea, francezul a ratat victoria din cauza unei noi erori de pilotaj in antepenultima proba speciala si a terminat pe locul 3. Dupa analiza rezultatelor, pilotul Citroen Total a ajuns la concluzia ca a avut un parcurs decent in cadrul raliul, remarcand performanta obtinuta sambata.

“Multi oameni au crezut ca vineri s-a terminat totul, dar stiam ca voi avea o pozitie favorabila de drum in a doua zi. Sambata a fost o zi grozava, nu am gresit si am fortat la limita tot timpul. M-am simtit foarte bine in monopost, totul mergea perfect si am terminat la numai 5 secunde de lider”, a declarat francezul.

“Apoi, in ultimele doua probe speciale am fortat si mi-am asumat multe riscuri.

Am pierdut controlul volanului, poate pentru ca am incercat prea mult. Pana la urma, sunt fericit cu locul 3. Dupa un astfel de raliu nu este prea rau. Acest raliu ne-a permis sa mentinem un avans bun in clasament, asa ca sunt satisfacut”, a mai precizat el.

Dupa primele 5 etape din actualul sezon, Loeb continua sa domine autoritar clasamentul general, avand 108 puncte comparativ cu cele 72 ale principalului sau urmaritor, Jari Matti Latvala.

Via | WRC

Comentarii (1)

  • monopost???
    de cand pana cand citroen c4 wrc e monopost, sau mai exact de cand masinile de raliu sunt monposturi??
    :))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru