Loeb: "Nu sunt favorit in Raliul Suediei"

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 09.02.2010
Sextuplul campion mondial din WRC sustine ca pilotii finlandezi au prima sansa in Raliul Suediei, care va avea loc in acest weekend.

Sebaastien Loeb considera ca rivalii sai directi sunt favoriti in prima etapa a sezonului din WRC, desi francezul a reusit sa castige fara probleme aici acum doi ani. Motivul declaratiei lui Loeb: conditiile de rulare diferite fata de 2008.

"Conditiile vor fi foarte diferite fata de etapa din 2008. Zapada a cazut pe macadamul inghetat si nu a avut timp sa se topeasca si sa se transforme intr-un strat de gheata, ca acum doi ani. Avem in fata zapada cazuta pe pamant inghetat, deci nivelul de aderenta se poate schimba la fiecare metru parcurs. E un soi de rulate ruseasca, iar eu prefer un strat de gheata pe care sa ai in permanenta acelasi nivel de aderenta", sustine Loeb intr-un interviu acordat site-ului oficial al Campionatului Mondial de Raliuri.

"Nu cred ca sunt favorit, finlandezii se simt mult mai bine decat mine in astfel de conditii", incheie Loeb, referindu-se mai ales la Mikko Hirvonen, adversarul sau de anul trecut, si la Marcus Gronholm, cel impotriva caruia a concurat francezul pana in 2008.

via | WRC

Taguri: Loeb

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru