Meeke îl aşteaptă pe Sordo la Mini WRC

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 07.12.2010
Kris Meeke speră ca Dani Sordo să se alăture echipei Mini în sezonul 2011 al Campionatului Mondial de Raliuri.

Mini WRC nu şi-a finalizat încă linia de piloţi pentru primul sezon de la revenirea în cea mai importantă competiţie de raliuri, Kris Meeke fiind singurul confirmat până în prezent.

Principala ţintă pentru al doilea loc este Dani Sordo, care a rămas fără echipă după ce a fost îndepărtat de la Citroen, iar Meeke susţine că spaniolul ar reprezenta o afacere bună pentru Mini.

"Nu sunt mulţi băieţi prin zona cu experienţa lui Sordo şi trebuie să ne reamintim ce a făcut el în ultimii 5 ani. Nu a câştigat niciun raliu, dar a obţinut 28 de podiumuri şi 17 locuri 2. Trebuie să-l admiri pentru munca depusă ca pilotul numărul 2 al lui Sebastien Loeb. A testat foarte mult Citroen DS3 WRC şi asta înseamnă că poate aduce multe cunoştinţe echipei. Ar putea fi un start proaspăt pentru el când vom vedea de ce este capabil", a declarat fostul campion din competiţia Intercontinetal Rally Challenge.

Sordo a testat deja maşina Mini WRC pentru anul viitor, însă aşteaptă un răspuns din partea celor de la Ford înainte de a semna un contract cu echipă pregătită de Prodrive.

"Vreau să fiu în WRC şi Mini ar putea fi o opţiune bună pentru mine.

Maşina a părut bună când am testat-o, nu a fost rău pentru început", a precizat el.

Via | WRC

Taguri: Meeke, Mini WRC, Sordo

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru