Ogier: "Am fost mai rapid decât Loeb în Raliul Mexicului"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 10.03.2011
Sebastien Ogier susţine că a fost mai rapid decât coechipierul său Sebastien Loeb în Raliul Mexicului şi promite o revenire în forţă în Portugalia.

Sebastien Ogier se îndrepta spre a treia victorie din carieră în Campionatul Mondial de Raliuri în etapă din Mexic, însă în urma unei greşeli personale a fost nevoit să abandoneze cu numai două probe speciale înainte de final.

Retragerea sa i-a adus o victorie formală coechipierului său Sebastien Loeb, iar cei doi francezi tind să devină principalii favoriţi la titlul mondial, în special după rezultate dezamăgitoare înregistrate de rivalii de la Ford.

Cu toate acestea, Ogier susţine că este mai rapid decât Loeb în Mexic şi este motivat să demonstreze acest lucru în următoarele 11 etape ale sezonului. "Am forţat foarte puternic, a trebuit să curăţ drumul şi am vrut să rămân în luptă, se poate întâmpla. Am jucat jocul şi, de această dată, am pierdut. Sunt sigur că în acest weekend am fost mai rapid decât el comparativ cu poziţia mea de drum. Eram încă în luptă. Cred că în aceleaşi condiţii aş fi mai rapid decât Loeb şi asta este bine, dar pentru mine sezonul este foarte lung.

Aşa că sunt foarte motivat să continui să forţez, pentru ca mai sunt 11 raliuri", a declarat francezul.

Următoarea etapă va avea loc în Portugalia la sfârşitul lunii martie, iar Ogier va fi avantajat de poziţia a şasea pe care o va avea pe traseu în prima zi, comparativ cu poziţia a doua a lui Loeb. "Acum avem o poziţie de drum bună şi voi fi în postura perfectă pentru a gestiona cursa mea din Portugalia", a mai precizat el.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru