Ogier, mulţumit de progresele înregistrate pe asfalt

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 14.07.2010
Sebastien Ogier este încântat de prestaţia din Raliul Bulgariei, însă admite că ar fi preferat să termine pe podiumul de premiere.

Sebastien Ogier concurase de numai două ori pe asfalt înainte de ediţia inaugurală a Raliului Bulgariei din acest sezon al Campionatului Mondial de Raliuri, însă a avut o prestaţie bună în etapa de la sud de Dunăre.

Francezul a terminat pe locul patru în spatele altor trei piloţi aflaţi la volanul unor Citroen C4 WRC, însă concura pe locul doi în momentul în care a pierdut peste un minut din cauza unui accident. Privind în retrospectivă, Ogier susţine că este mulţumit de modul în care a pilotat pe asfalt, însă regretă ratarea podiumului.

"Intotdeauna este puţin frustrant să comiţi o greşeală, dar merg mai departe. Bulgaria a fost un raliu interesant, dar rezultatul nu a fost foarte bun. Pentru un pilot competitiv să termini pe locul patru, chiar în spatele podiumului, nu este niciodată prea bine. Dar mă simt mai încrezător şi sunt încrezător în maşină".

"Mă simt bine în maşină şi acesta a fost numai al treilea meu raliu pe asfalt. Progresul a fost bun în Bulgaria şi a fost bine să lupt cu Dani Sordo şi Petter Solberg, pentru că înseamnă că merg în direcţia cea bună.

Acum vreau să merg la următorul raliu pe asfalt şi să continui lupta cu aceşti doi băieţi", a declarat francezul.

Ogier a fost anunţat deja drept noul coechipier al lui Sebastien Loeb la Citroen WRC pentru Raliul Finlandei de la sfârşitul lunii iulie, constructorul francez luând decizia de a-l răsplăti astfel pe francez pentru performanţele din acest sezon. În schimb, Dani Sordo a fost retrogradat la Citroen Junior, acolo unde va face pereche cu Kimi Raikkonen.

Via | Citroen Junior

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru