Raikkonen mizează pe un loc 6 în Raliul Spaniei

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 20.10.2010
Kimi Raikkonen speră să termine Raliul Spaniei pe unul dintre primele 6 locuri, însă admite că obiectivul principal este să ajungă la linia de sosire.

Kimi Raikkonen abordează cu optimism penultima etapă a sezonului 2010 al Campionatului Mondial de Raliuri. Chiar dacă prima zi se va desfăşura preponderent pe macadam, pilotul echipei Citroen Junior este optimist că poate obţine un rezultat bun şi speră să termine în primii 6.

Cu toate acestea, finlandezul a admis că obiectivul ar putea fi prea ambiţios, motiv pentru care îşi propune în primul rând să ajungă la linia de sosire.

"Cred că este frumos să avem o varietate în acest eveniment, chiar dacă macadamul nu este punctul nostru forte. Până la urmă vom da tot ce putem şi vom încerca să nu comitem greşeli, acesta fiind obiectivul nostru de la inceptul sezonului. Ar trebui să fie un raliu interesant care să ne înveţe mult, dar nu cred că ar trebui să avem aşteptări prea mari. Ar fi grozav să putem fi în apropierea primelor 6 poziţii, dar principalul obiectiv este să ajungem la linia de sosire. Dacă mergi ca un nebun în prima zi şi ieşi în decor, nu înveţi nimic.

Iar eu de aceea sunt aici, să învăţ", a declarat finlandezul în cadrul unui comunicat de presă.

Viitorul lui Raikkonen în Campionatul Mondial de Raliuri rămâne în continuare incert, finlandezul declarând recent că nu are nicio opţiune pentru anul viitor. "Nu am niciun plan pentru anul viitor. Există diverse opţiuni şi vom vedea care este cea mai bună şi apoi voi lua o decizie", a declarat el pentru postul de televiziune Fox Sports.

Presa internaţională speculează că finlandezul a fost ofertat atât de actuala sa echipă, cât şi de Monster Rally Team şi Mini WRC.

Via | Citroen Junior

Comentarii (1)

  • vad ca e la arat Raikkonen nu la raliu :))
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru