Raliul Frantei va trece prin orasul natal al lui Loeb

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 28.04.2010
Sebastien Loeb este magulit ca una dintre probele speciale ale Raliului Frantei va trece prin localitatea Haguenau, orasul sau natal.

Raliul Frantei din acest sezon se va desfasura pe un traseu complet nou pentru prima oara dupa 35 de ani, iar organizatorii au profitat de ocazie pentru a-i aduce un omagiu lui Sebastien Loeb, sextuplu campion mondial in WRC.

Astfel, una dintre probele speciale pe asfalt de 4.2 km se va desfasura pe strazile din Haguenau, orasul natal al lui Loeb, ca semn de multumire pentru performantele obtinute de pilotul francez in cea mai importanta competitie din lumea raliurilor.

“Sunt foarte fericit ca traseul trece prin Haguenau, asta este foarte dragut. Amintirile mele despre probele speciale din aceasta zona sunt cumva fragmentate, dar am o idee vaga la ce sa ma astept. Cred ca va fi putin mai tehnic decat Raliul Germaniei, deoarece strazile din Alsacia tind sa fie mai inselatoare”, a declarat pilotul echipei Citroen Total.

Raliul Frantei va avea loc in perioada 30 septembrie - 3 octombrie si va include 20 de probe speciale pe o distanta totala de 355.6 km.

Via | WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru