Solberg a primit 20 de ofere pentru postul de copilot

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 18.06.2010
Petter Solberg a dezvăluit că a primit 20 de oferte pentru postul de copilot, urmând să ia o decizie finală la începutul săptămânii viitoare.

Petter Solberg s-a despărţit recent de copilotul său Phil Mills alături de care a concurat în WRC timp de 11 sezoane şi este în căutarea unui înlocuitor pentru ultimele şapte etape din sezonul 2010 al Campionatului Mondial de Raliuri.

Norvegianul s-a arătat surprins de faptul că a primit deja 20 de oferte, motiv pentru care alegerea câştigătorului va fi una dificilă. O decizie finală în acest caz va fi luată de pilotul privat cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare.

"Trebuie să iau o decizie în curând, dar nu este deloc uşor. Aş spune că în jur de 20 de oameni m-au contactat şi toţi au CV-uri bune. Sunt surprins de calitatea copiloţilor care vor să mi se alăture, exista multă pasiune pentru acest sport", a declarat Solberg.

Norvegianul a dezvăluit ca unul dintre candidaţi este italianul Giovanni Bernacchini, actualul copilot al lui Nasser Al-Attiyah, însă acesta se află sub contract până la finalul anului.

"Am avut o discuţie cu el, dar are deja contract.

Este dificil. Unii băieţi au contract până la finalul sezonului, dar voi lua o decizie în curând", a adăugat el. Solberg a concurat până în prezent în 155, iar în 152 dintre acestea l-a avut drept copilot pe Phil Mills.

Via | WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru