VIDEO: Rezumatul extins al Raliului Suediei

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 14.02.2011
Automarket vă prezintă rezumatul extins al Raliului Suediei, prima etapă a sezonului 2011 din Campionatului Mondial de Raliuri, câştigată de Ford prin Mikko Hirvonen.

Mikko Hirvonen a obţinut duminică a doua victorie consecutivă în Raliul Suediei, după ce s-a impus cu emoţii în faţa surprinzătorului Mads Ostberg, pilotul celor de la Stobart Ford. Într-o etapă dominată fără drept de apel de piloţii care au concurat cu Ford Fiesta RS WRC, podiumul a fost completat de Jari Matti Latvala, al doilea pilot al echipei de uzină al celor de la Ford. Iată evoluţia piloţilor de la Ford din toate cele trei zile ale Raliului Suediei:

 

Între timp, rivalii tradiţionali de la Citroen nu au reuşit să ţină pasul, reuşind doar un loc patru prin Sebastien Ogier, în timp ce septuplul campion mondial Sebastien Loeb a ocupat doar locul şase, în primul rând din cauza faptului că a plecat primul pe traseu în toate problele speciale de vineri:

CITROEN - ZIUA 1

 

CITROEN - ZIUA 2

 

CITROEN - ZIUA 3

Petter Solberg a terminat etapa pe locul cinci, nu înainte de a fi obligat să renunţe la volan în ultima probă specială după ce a fost prins depăşind viteză maximă legală pe drumul de legătură dintre PS 21 şi PS 22.

În locul lui a urcat la volan Chris Patterson, copilotul său:

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru