Viitorul lui Solberg în WRC rămâne incert

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 15.12.2010
Petter Solberg a dezvăluit că nu a ajuns încă la nicio înţelegere pentru a continua în WRC în 2011, însă susţine că este dorit în competiţia Le Mans Series.

Petter Solberg este în pericol să rateze sezonul 2011 al Campionatului Mondial de Raliuri, întrucât nu a reuşit încă să-şi asigure o maşină pentru anul viitor.

În ciuda rezultatelor promiţătoare din acest an şi a titlului mondial cucerit în urmă cu 7 ani, norvegianul caută în continuare sponsori şi un constructor care să-i ofere o maşină, însă până în prezent negocierile nu au condus la niciun rezultat.

"Încă nu am nimic pregătit, cu excepţia unui raliu cu Peugeot (n.r - în Raliul Monte Carlo din IRC). Este bine că există ceva, dar prioritatea mea este Campionatul Mondial de Raliuri. Lucrez la asta. Sper să rezolv totul în scurta perioadă de timp pe care o mai avem. Vreau să rezolv cât mai repede, dar nu am semnat încă nimic cu sponsorii. Fac tot ce pot", a declarat el în cadrul unui interviu acordat site-ului Crash.net.

Varianta de rezervă a lui Solberg este Le Mans Series, întrucât a primit deja mai multe oferte să concureze în această competiţie, iar în cel mai rău caz va participa în cursele de circuit din Statele Unite ale Americii.

"Dacă nu obţin un pachet pentru tot sezonul atunci nu voi avea nicio şansă (n.r - să lupt pentru titlu).

Este foarte simplu: dacă nu ai pachetul complet, faci altceva acolo unde eşti dorit. Sunt sigur că cei din Le Mans Series mă vor. A existat interes din partea a două echipe de GT. Suna şi pare mai uşor şi mai bine. Poate voi merge în America, asta este o altă opţiune. Sincer, încerc cu WRC şi apoi vom vedea", a mai precizat el.

Via | Crash.net

Comentarii (2)

  • "nu poti fi castigator daca nu pierzi"
    ...
    2 0
  • Solberg
    Ar fi un mare castig pentru WRC ca Peter sa fie acolo cu o masina ca DS3.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru