Wilson, confirmat la Stobart pentru următoarele 5 etape de WRC

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 23.02.2011
Matthew Wilson şi-a asigurat fondurile necesare pentru a concura în Campionatul Mondial de Raliuri în următoarele cinci etape, până la Raliul Argentinei inclusiv.

Matthew Wilson a participat în Raliul Suediei, prima etapă a sezonului 2011 din WRC, însă nu avea loc asigurat la Stobart Ford şi pentru restul sezonului.

Între timp, tânărul pilot britanic a reuşit să obţină finanţare pentru încă cinci etape, urmând să concureze în Mexic, Portugalia, Iordania, Italia şi Argentina. El speră ca până în luna iunie să găsească resurse financiare pentru a concura pe tot parcursul sezonului în cea mai importantă competiţie de raliuri din lume.

"Totul este asigurat până în Grecia (n.r - prima etapă pentru care nu are finanţare), ceea ce este cu adevărat grozav. Sper că faptul că voi participa la raliuri îmi va uşura munca de a pune lucrurile în ordine pentru restul anului", a declarat el.

Pilotul echipei Stobart Ford concurează în WRC din sezonul 2006, cel mai bun rezultat fiind un loc patru în Raliul Japoniei din 2007, iar în Suedia a terminat pe locul nouă. Matthew Wilson este fiul lui Malcolm Wilson, omul care conduce echipa de uzină a constructorului Ford în WRC, dar şi compania M-Sport, care supervizează programul americanilor în competiţie.

Via | WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru