P-G Andersson vrea să obţină un rezultat bun în Raliul Bulgariei

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 24.06.2010
P-G Andersson va face pasul de la clasa S2000 la maşinile de tip WRC, urmând să concureze pentru Stobart Ford în Raliul Bulgariei.

Stobart Ford a anunţat recent ca a ajuns la o înţelegere cu P-G Andersson pentru ca acesta să concureze pentru echipa în Raliul Bulgariei de la jumătatea lunii iulie.

În acest sezon, suedezul a concurat în WRC în clasa S2000 cu Ford Fiesta RS WRC, motiv pentru care a efectuat câteva sesiuni de teste pentru a se acomoda cu Ford Focus RS WRC, maşina pe care o va utiliza luna viitoare.

"Am testat Ford Focus RS WRC pe pietriş săptămâna trecută şi a fost o experienţă grozavă pentru mine. Ştiu că maşina are viteza necesară pentru a câştiga raliuri. Ca orice altceva, trebuie doar să înveţi cum să pilotezi maşina pentru a obţine cea mai bună performanţă", a declarat suedezul în cadrul unui interviu acordat noii sale echipe.

Pe lângă trecerea la o clasă superioară, Andersson se va confrunta şi cu lipsa de experienţă pe asfalt, însă chiar şi în aceste condiţii pilotul este încrezător că poate obţine un rezultat pozitiv.

"Nu am mai pilotat pe asfalt de peste doi ani.

Totuşi, acesta este un raliu nou pentru toată lumea şi după ce voi face câteva teste voi fi cât mai bine pregătit. Obiectivul meu este să obţin un rezultat bun la final. S-ar putea să am nevoie de câteva probe speciale înainte de a mă simţi confortabil, dar plănuiesc să-mi îmbunătăţesc performanţele pe parcursul raliului", a mai precizat el.

Andersson l-a înlocuit la Stobart Ford pe Henning Solberg, care va pilota în Bulgaria în clasa S2000 la volanul unui Ford Fiesta S2000.

Via | Stobart Ford

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru