Ken Block, încântat să câştige primele puncte în WRC

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 28.10.2010
Cascadorul american Ken Block şi-a manifestat entuziasmul după ce duminică a câştigat primele sale puncte în Campionatul Mondial de Raliuri.

Ken Block a terminat pe locul 9 Raliul Spaniei de la sfârşitul săptămânii trecute şi şi-a trecut astfel în cont primele două puncte în Campionatul Mondial de Raliuri.

Aflat la volanul unui Ford Focus RS WRC, celebrul cascador a reuşit în extremis să termine cu 1 minut şi 22 de secunde în faţa lui Sebastien Ogier, aflat într-o revenire în forţă după accidentul suferit sâmbăta.

Totuşi, americanul ar fi putut termina chiar pe locul 7 dacă nu ar fi pierdut patru minute după ce a ieşit la un moment dat de pe traseu. În ciuda acestor dificultăţi, Block nu şi-a ascuns entuziasmul pentru performanta realizată, mai ales că în precedente etape a intregistrat numeroase abandonuri.

"Ştiam că Ogier încearcă să ne ajungă şi noi n-am putut continua în ritmul din a doua zi. Chiar dacă viteza noastră pe asfalt începe să se îmbunătăţească, încă avem foarte puţini kilometri parcurşi şi suntem abia la începutul fazei de dezvoltare pe probele pavate.

Aşa că suntem mai încrezători pe suprafeţe murdare. Chiar dacă ne-a luat mai multe raliuri decât ne aşteptam, sunt "superalimentat" de rezultatul nostru din Spania şi sunt încântat că am lăsat în urma acest prim obstacol de a câştiga puncte în WRC", a declarat el.

Via | WRC

Comentarii (1)

  • irinelbob
    Cascadorule!!!
    Saracu' Ken. E varu lui Evel Knievel, frate cu Spiderman si tatal lui Shrek. De la cascador la motorsport e putina distanta. Toate cele bune.
    8 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru