Alonso se simte obosit înaintea ultimei curse a sezonului

de Daniel Popescu
Luni, 18.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso a dezvăluit că este epuizat înaintea ultimei curse a sezonului de la Interlagos, parţial ca urmare a durerilor de cap şi spate resimţite în ultima perioadă.

Sunt obosit şi nu am avut o pregătire fizică corespunzătoare pentru această cursă.

Fernando Alonso
Pilot Ferrari
Fernando Alonso a terminat Marele Premiu al Statelor Unite pe un loc cinci care menţine Ferrari în lupta pentru locul doi în clasamentul constructorilor, însă spaniolul a dezvăluit la final că se simte epuizat din cauza durerilor de cap şi spate.

Dublul campion mondial plăteşte în continuare tribut pentru forţa de 28 g în plan vertical resimţită în timpul cursei din Abu Dhabi la trecerea peste o bordură şi a admis că este foarte obosit înaintea cursei finale de la Interlagos.

"Sunt obosit şi nu am avut o pregătire fizică corespunzătoare pentru această cursă. Am stat în fotoliu şi în pat  timp de o săptămână din cauza durerilor de cap. Cursa a fost solicitantă, nu a fost uşor, a trebuit să mă lupt tot timpul, aşa că din punct de vedere fizic mă simt obosit acum. M-am simţit stresat tot weekendul", a declarat el citat de publicaţia ESPNF1.

Esential 15 puncte trebuie sa recupereze Ferrari in fata Mercedes pentru a termina pe locul doi in clasamentul constructorilor
18 puncte este avansul celor de la Ferrari in fata rivalilor de la Lotus inaintea ultimei curse
Cu toate acestea, Alonso este determinat să obţină un rezultat cât mai bun pentru a ajuta Ferrari în lupta pentru locul doi în clasamentul constructorilor.

"Sper să mă simt un pic mai bine în Brazilia, mai puţin obosit.

Sunt anumite obiective în clasamentul constructorilor, aşa că nu concurăm doar pentru distracţie în Brazilia. Poate că aşa pare din exterior, pentru că nu mai avem pentru ce să luptăm, dar există mult stres şi multă presiune în aceste weekenduri şi vom încerca să ne descurcăm cât mai bine", a adăugat el.

Ferrari are de recuperat 15 puncte pentru a detrona Mercedes de pe locul doi în clasamentul constructorilor, însă trebuie să fie atentă şi la Lotus, aflată la 18 puncte în spate după podiumurile înregistrate în ultima perioadă de Romain Grosjean.

Via ESPNF1

Comentarii (8)

  • JugaruGabi
    Baiatul asta a inceput sa se vaite cam mult. Si anul trecut, in aceeasi perioada, se lamenta ca e obositor cu 20 de curse pe sezon si nu avea nicio problema de sanatate.
    .
    Daca nu faci fata, atunci retrage-te si fa-le loc celor care pot!

    In afara de Alonso, niciun pilot nu s-a vaitat de programul F1.
    De altfel, nu l-a pus nimeni sa incalce regulamentul acum 2 etape, depasind pe campie si dand cu fundul de pamant.
    30 26
  • Stresati ar trebui sa se simta sefii de la Ferrari deoarece ei te-au adus in echipa .... mergi la culcare sofer de 20 de milioane nemeritate !
    30 24
  • ionescu
    comentarii negative la adresa lui Alonso? wow in sfarsit o atitudine "demna" (de mila) in comenturile de pe automarket...
    mergeti ma si nu va uitati la F1, va faceti de ras...
    7 16
  • GrosJan
    alonso a bagat de seama ca pierde pe final; daca e mai scurt calendarul f1, sanse mai mari pentru el
    27 10
  • pablo256r
    Cititi naibii articolul "Sunt obosit şi nu am avut o pregătire fizică corespunzătoare pentru această cursă. Am stat în fotoliu şi în pat timp de o săptămână din cauza durerilor de cap. Cursa a fost solicitantă, nu a fost uşor, a trebuit să mă lupt tot timpul, aşa că din punct de vedere fizic mă simt obosit acum."
    Toti cei care ati postat pana acum ati citit titlul si ati dat cu noroi fara nici o jena.
    Omul nu a putut sa se pregateasca normal pentru cursa si mai are probleme medicale. La asta se adauga caruta Ferrari (vezi unde a terminat colegul de suferinta= de echipa) si tacamul e complet.
    Nu a spus niciunde ca este obosit din cauza ca sint prea multe curse. Motivul este cu totul altul. Hai! Plecati la A3 sa va racoriti!
    12 27
  • Pablo, postacii de mai sus nu au experimentat sportul decat din fatza calculatorului sau al televizorului. Ei nu stiu ca si la nivel de amatori, daca nu urmezi un anumit program saptamanal, nu poti concura la nivel maxim, si resimti oboseala mult mai puternic.
    E foarte usor sa stai la tastatura si sa dai cu tifla.
    4 20
  • jagardele
    alonso are mereu povesti pentru noi. Normal ca pana la urma lumea se satura (nu ca nu a citit) si da cu tifla. Tu ai urmarit ultimii 4 ni de F1?
    21 6
  • eu urmaresc formula 1 din 1994
    am cunostinte care practica sport la nivel mcar de semiprofesionism si ce spuneti voi nu are nici o treaba cu realitatea

    si, in ultimii 4 ani, Red Bull a fost de departe cea mai buna echipa
    nu acelasi lucru poti spune despre piloti.
    macar la anul vom vedea diferenta intre Alonso si Raikkonen, desi campionul putea sa arate in mod direct ca e mai bun decat Raikkonen sau decat Alonso, dar se pare ca el nu vrea sa aiba concurenta, probabil din teama de a nu se vedea cat de bun sau de slab este
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru