Brawn confirmă că va lua un an de pauză în 2014

de Daniel Popescu
Marti, 03.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ross Brawn a anunţat că nu va fi prezent în Formula 1 în sezonul 2014, însă în vara anului viitor va lua o decizie în privinţa unei potenţiale reveniri în Marele Circ.

Esential 2007 este anul in care Ross Brawn a mai facut o pauza in Formula 1
Ross Brawn a confirmat recent că va părăsi Mercedes la sfârşitul acestui an, iar presa internaţională speculează că acesta negociază o posibilă revenire la Ferrari ca înlocuitor pentru şeful Stefano Domenicali.

Totuşi, Niki Lauda, preşedintele celor de la Mercedes, şi-a exprimat luni opinia că britanicul se va retrage din Formula 1, iar Brawn a confirmat ulterior că va lua un an de pauză în Marele Circ. El a admis însă că în vara anului viitor va analiza posibilitatea de a reveni în Formula 1 la o altă echipă, în funcţie de situaţia de la momentul respectiv.

"Voi lua o pauză şi voi reflecta la anumite lucruri, pentru a vedea dacă îmi va reveni pofta. Vara viitoare voi lua o decizie dacă există orice oportunităţi, dacă există lucruri pe care vreau să le fac sau dacă oamenii îmi oferă ceva de făcut", a declarat el citat de agenţia de presă Reuters.

Voi lua o pauză şi voi reflecta la anumite lucruri, pentru a vedea dacă îmi va reveni pofta.

Vara viitoare voi lua o decizie dacă există orice oportunităţi.

Ross Brawn
Fost sef Mercedes
În plus, Brawn a confirmat că a plecat de la Mercedes ca urmare a diferenţelor de opinie în privinţa modului în care echipa ar trebui condusă.

"Am avut o opinie în privinţa modului în care lucrurile ar trebui făcute şi o opinie uşor diferită de cea a altor persoane din management. Cred că pentru mine era oricum finalul unei perioade", a adăugat el.

Brawn a fost înlocuit în funcţia de conducere de două persoane: Paddy Lowe se va ocupa de aspectele sportive şi tehnice, în timp ce Toto Wolff va fi responsabil de latura financiară a echipei.

Via Reuters

Comentarii (4)

  • Cred ca Brawn a fost cel care l-a convins pe Schumacher sa revina si nu i-a picat deloc bine cand acesta a fost inlaturat de la echipa. Amintiti-va ca a fost cam la fel si la Ferrari.
    13 3
  • pacat ...
    era mai mult decat binevenit la Ferrari
    11 12
  • Vrea si el o pauza, care cred ca prinde foarte bine cand merge vorba de Formula 1, care este foarte solicitanta pentru toti cei implicati in acest sport.
    7 2
  • Sunt ferm convins ca anul in care sta *retras* din F1 ii costa mult pe cei de la Mercedes ... nu le-a convenit sa plece la alta echipa ducand cu el multe secrete tehnice pentru noul monopost ce va intra in scena de anul viitor !
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru