De la Batmobil la Formula 1: Christian Bale îl va interpreta pe Enzo Ferrari într-un film biografic

de Daniel Popescu
Vineri, 21.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Christian Bale, actorul care a jucat în trei filme din seria Batman, va interpreta rolul lui Enzo Ferrari într-un nou film biografic care nu are nicio legătură cu producţia "Ferrari" cu acelaşi subiect.

Esential 2016 este anul in care vor incepe filmarile la cel de-al doilea film biografic despre viata lui Enzo Ferrari
Viaţa lui Enzo Ferrari, fondatorul Scuderia Ferrari, va fi transpusă în două filme biografice independente care vor apărea în cinematografe pe parcursul anilor următori.

Primul dintre ele poartă deja numele "Ferrari" şi va avea premiera la cinematografe în 2016 cu Robert de Niro în rolul principal, în timp ce despre al doilea abia acum încep să apară detalii concrete.

Potrivit unor informaţii dezvăluite de publicaţia Deadline Hollywood, rolul lui Enzo Ferrari va fi interpretat de Christian Bale, actorul care a jucat în trei filme din seria Batman, dar care este cunoscut şi pentru participările sale de succes în American Psycho, The Fighter, American Hustle sau The Machinist.

În plus, acest film va fi regizat de Michael Mann, cel care s-a ocupat de celebrul serial TV Miami Vice, iar filmările vor începe în cursul anului viitor.

Bale şi Man au mai lucrat împreună la producţia Public Enemies.

Cel de-al doilea film despre viaţa lui Enzo Ferrari nu a primit încă un nume oficial, însă acţiunea se va baza pe cartea Enzo Ferrari: The Man, The Cars, The Races.

Via Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru