Ferrari, afectată de noul cutremur din nordul Italiei

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 29.05.2012
Ferrari şi-a trimis toţi angajaţii acasă în urma unui cutremur cu magnitutdinea de 5.8 grade pe scara Richter care a avut loc în apropierea fabricii de la Maranello.

Scuderia Ferrari a anunţat că şi-a trimis acasă toţi angajaţii din cauza unui cutremur produs în această dimineaţă la ora 10:00, ora României.

Seismul cu magnitudinea de 5.8 grade pe scara Richter a avut loc în regiunea Emilia-Romagna, la numai câţiva kilometri de fabrică de la Maranello. Echipa nu a precizat dacă angajaţii sau fabrica au avut de suferit în urma cutremurului.

"După cutremur, activităţile de muncă au fost suspendate pentru astăzi. Tuturor muncitorilor şi angajaţilor li s-a permis să se alăture familiilor", precizează Scuderia pe reţeaua de socializare Twitter.

Dintre cei doi piloţi ai echipei, Fernando Alonso se afla la Maranello pentru activităţi de rutină după Marele Premiu al statului Monaco, iar spaniolul a confirmat la rândul său încheierea prematură a activităţii. "După cutremur, echipa a decis să oprească toate activităţile de la fabrică. Mergem cu toţii acasă", a declarat dublul campion mondial.

Potrivit primelor informaţii din presă internaţională, nouă persoane au murit în urma cutremurului, iar o uzină din localitatea San Felice del Panaro s-a prăbuşit, în timp ce mai multe biserici din oraşul Mirandola au fost grav avariate.

Via | SkySports | Mediafax

Comentarii (2)

  • Ovidiu
    Mai stii?
    Poate e o minune de la Dumnezeu..la o zguduiala poate le mai regleaza tunelul de vant si scot si ei ceva mai bun:))
    14 5
  • gre0313
    cutremur
    Eu locuiesc foarte aproape de fabrica ferrari,azi a fost foarte nasol in zona.A mai fost un cutremur in jurul ore 13,ora italiei.Toata lumea ii panicata in zona,am vecini care dorm in masini
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru